Hesap.com.tr Satın Alınan Hesaba Erişim Sorunu Ve Satıcı İlgisizliği

Hesap aldım ama hiçbir şekilde verdikleri hesaba giremiyorum. Satıcı cevap veremiyor. Bu konunun en hızlı şekilde düzeltilmesini istiyoruz.

23 Kasım 2024 22:53

Hesap. Com TR den hesap aldım fakat hiçbir türlü hesaba girilmiyor ilgilenirseniz çok sevinirim satıcıya yazdı fakat hiçbir türlü geri dönüş yok yardım ederseniz çok sevinirim en kısa sürede sorunun düzeltilmesini ve para iadesi olursa çok sevinirim saygılar

12 Kasım 2024 11:11 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, yaşadığınız deneyim için çok üzgünüm. Siparişinizle ilgili inceleme yapılmış ve gerekli aksiyonlar alınmıştır. Hesap.com.tr olarak alıcı ve satıcıların sorunsuz alışveriş deneyimi yaşamaları için çalışıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

12 Kasım 2024 11:15

İlginiz için çok teşekkür ederim.

23 Kasım 2024 22:04

Hesap.com TR den PUBG mobil hesabı aldım hesaba girilemiyor satıcı hiçbir türlü geri dönüş yapmıyor lütfen bu konuda ilgilenilmesini istiyorum para iadesi hesap.com TR hesabıma aldım tutarın tekrar iade edilmesini istiyorum lütfen bu konuya yardım edin

23 Kasım 2024 22:16

Hesap.com TR aldığım PUBG mobil hesabına girilemiyor lütfen yardım eder misiniz satıcı ilgisizliği var bu konuyla ilgili yardım istiyorum parayı hesap. Com TR hesabıma göndermenizi istiyorum hesap. Com TR nin bir suçu yoktur ama satıcı ilgisizliği vardır

Hesap.com.tr Üzerinden Satın Alınan PUBG Mobile Hesabının Haksız Kapalı Olması Ve İade Talebi

19.05.2026 tarihinde Hesap.com.tr üzerinden PUBG Mobile oyunu için 2030 TL ödeyerek bir oyun hesabı satın aldım. Satın a...

Hesap.com.tr Satın Aldığım PUBG Hesaplarına Erişemiyor Ve Destek Alamıyorum

Hesap.com.tr üzerinden yaklaşık 3 hafta önce toplam 50 TL ödeyerek banka kartımla 3 adet PUBG hesabı satın aldım. Ancak ...

2 Destek

Tümünü Gör
Hesap.com.tr Benim Paramı Geri Gönderin!

Hesap.com.trBenim Paramı Geri Gönderin!

Çinar
Hesap.com.tr Google Kodu Kabul Etmiyor

Hesap.com.trGoogle Kodu Kabul Etmiyor

Mert
Hesap.com.tr'de Hesap Alıp Gerçek Olmaması!

Hesap.com.tr'deHesap Alıp Gerçek Olmaması!

Enes
Hesap.com.tr Hesabı Satın Aldım Fakat Hesaba Giremiyorum!

Hesap.com.trHesabı Satın Aldım Fakat Hesaba Giremiyorum!

Samet
Hesap.com.tr Valorant Random Hesap, Hepsinin Kullanıcı Bilgileri Yanlış!

Hesap.com.trValorant Random Hesap, Hepsinin Kullanıcı Bilgileri Yanlış!

Rr Zza
Hesap.com.tr Paramı İade İstiyorum!

Hesap.com.trParamı İade İstiyorum!

Abuzittin