Salih sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiplus Çizik Kameralı Telefon Teslimatı

26 Aralık 2024 13:56

23.12.2024 tarihinde Pttavm.com içerisinde bulunan Hepsiplus firmasından sipariş vermiş olduğum Reeder S23 Pro Max 8/256 GB beyaz (Reeder Türkiye Garantili) cep telefonunun tarafıma teslim edilmesinden sonra kutusundan çıkardığımda arka kamerasında çizikler olduğunu tespit ettim.

12 Ocak 2025 04:36

23.12.2024 tarihinde PTT AVM Mobil Uygulaması üzerinden sipariş vermiş olduğum Reeder S23 Pro Max marka cep telefonum tarafıma ulaştıktan birkaç gün sonra gelen mesaj ile, telefonun kayıt dışı olduğunu öğrendim. Geri iade talebi oluşturarak satıcı firmaya iade etmiş olduğum telefonu, satıcı firma hijyenik risk barındıran ürün olarak görmüş ve iade olarak kabul etmemiştir. Telefonun ülkeye yasa dışı yollarla sokulması ve bu sebeple kayıt dışı olması, üstüne pttavm.com mobil uygulaması üzerinden satış yapılması iade için yeterli olmuyor da ürünün açılmış olması sebebiyle hijyenik risk barındırması iadenin reddedilmesi için yeterli oluyormuş. Konu hakkında gerekli hukuki işlemleri başlatacağımı, hepsiplus firması hakkında ülkeye kayıt dışı olarak sokularak, yasa dışı telefon satışı yapmaktan, PTT AVM'ye bu yasa dışı satışa ortak olmaktan gerekli tüm hukuki süreci başlattım.

Zafer sonuçtan memnun

26 Eylül 2024 09:23
"Bu olayın tekrarlanmaması için elinizden gelen tüm önlemleri alacağınızı, sorumlulara gerekli muameleyi yapacağınıza güvenmek istediğim için değerlendirmemi değiştiriyorum. İyi çalışmalar."

20 Eylül 2025 16:59

Yenilenmiş İphone 12 Pro'da Arızalar Ve İade Talebi