Serhat sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 16:01

Hepsiburada SAP numarası nedir? Nasıl bulabilirim? Ben satıcıyım ve Hepsiburada Global için ihtiyacım var ancak bulamıyorum. Ürünlerimin üst kısmında 'yurt dışından' ibaresinin konmasını istiyorum. Ayrıca, müşteri temsilcilerine sistem üzerinden ulaşamıyorum ve mail aracılığıyla da çok geç ve bazen hiç cevap gelmiyor. Lütfen yardım edin.

28 Nisan 2024 21:05

Merhabalar Hepsiburada ekibi. 3 hafta oldu bu konuda gram yardım edilmedi. Ben yurt dışından ibaresi ni kullanmak istiyorum. Depomuz yurt dışında ve turkıyedekı müşterilerimize ulaştırmak istiyoruz. Kargolama süresi 3 günden uzun sürecek bu nedenle bu ibareyi kullanmak istiyorum. Telefonla aramama rağmen talebiniz zaten acık dıo dönüş olmuyor. Ben Hepsiburada satıcısı olarak gerçekten bu bakadar önemsiz hıssettım. Kullanmak istediğim örnek ibare fotoda.

Ek
23 Nisan 2024 16:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

24 Nisan 2024 09:06

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Güvenlik Kodu Gelmiyor, Panele Erişemiyorum Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

04 Haziran 2025 21:58
Eray sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 23:44

28 Mart 2025 15:04
Koray sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 10:12
"Hepsiburada satıcı destek hattını aradım telefonla çözüldü. Teşekkürler."

11 Temmuz 2025 12:55