Hegem Vakfı Hizmette Kusur

08 Ağustos 2023 20:53

Hegem vakfı ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesi-adüzem arasında imzalanan ve uzaktan eğitim ile verilen 'yeminli sosyal arabuluculuk' ve 'Şiddet önleme formatörlüğü sertifika programını Başarı ile tamamladım. Sınavı da başarılı olarak geçtim ayrıca Sertifika almam için gerekli ücreti de yatırdım. Ancak aylar geçmesine rağmen sertifikamı alamadım. Hegem vakfına ulaşamıyorum. Adnan Menderes Üniversitesi bizle ilgili değil diyor. Nasıl bir dernek anlamadım. Böyle yapılan İşten ne hayır gelir bilmiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Aynı durumdayım, tüm videoları izledim, online sınavdan başarılı oldum, sertifika alamadığım gibi muhatap da bulamıyorum.

İsmet

Hegem vakfı ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesi-adüzem arasında imzalanan ve uzaktan eğitim ile verilen 'yeminli sosyal arabuluculuk' ve 'Şiddet önleme formatörlüğü sertifika programını Başarı ile tamamladım. Sınavı da başarılı olarak geçtim ayrıca Sertifika almam için gerekli ücreti de yatırdım. Ancak aylar geçmesine rağmen sertifikamı alamadım. Hegem vakfına ulaşamıyorum. Adnan Menderes Üniversitesi bizle ilgili değil onlar sadece bizde bir yer istediler. Bizimle alakası yok her gün yüzlerce kişi arıyor onları arayın bizle alakası yok. Tüm videoları izledim. Sertifika ücretini yatırdım. CİMER'e yazacağım cevabı merak ediyorum. Sonra adli yollara başvuracağım.

Yase

Bende aynı sizin durumunuzdayım lakin Sayfada ki uygulamalı eğitim videolarını da tamamladınız mı şu an onları izliyorum belki onu da tamamlarsak sonuca ulaşırız

Seren
Seren

Hepsini bitirdim video vs hepsi bitti hazirandan beri haber yok

Yase

Eğitim 10 Eylülde bitiyor sonuç var mı yok mu ondan sonra emin olabiliriz, bekleyelim 10 eylüle kadar

İzledim. Yinede sonuç yok

Eylem
Eylem

Yaklaşık 3 aydır ben de aynı sorunu yaşıyorum. Muhatap bulamıyorum defalarca kez mail attım, aradım. Hegem Vakfı, Adnan Menderes Üniversitesine yönlendiriyor, Üniversite sürekli eğitim merkezi ise kayıtsız kalıyor bekletiyor. Hem kurs ücreti hem sertifika ücretini yatırdım. İki kurum arasındaki sorun anlaşmazlık her neyse eğitim alanları mağdur etmektedir.

Yase

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 17:39

07 Temmuz 2023 15:25
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 00:13