HD İskender Restaurant Yanıltıcı Menü Fiyatları Ve Ekstra Ücretler

HD İskender Restaurant Yanıltıcı Menü Fiyatları Ve Ekstra Ücretler
27 Ağustos 2024 22:131.447
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
HD İskender müşteri hizmetleri bugün giriş dönüş sağladı gerçekten memnun kaldım kibarca karşılandım Ayrıca sorun tam anlaşılıp giderildi karşılıklı iyi niyet olarak görüyorum bu durumu marka ile ilgili düşüncem bu konu yüzünden değişmedi çünkü yıllardır HD İskender'i Ankara Eskişehir vs. Diğer şehirlerde zaten kullanıyoruz. Devam edeceğiz lezzet bakımından da gerçekten bu markanın iskenderini beğeniyoruz her şey için teşekkür ederim

Merhaba, garson geldi. Kibarca siparişi aldı. 239 TL'ye 3 adet çorbalı menü istedik. İçecek almadık, 975 TL hesap geldi çünkü garson 2. defa gelip İskender'in yanında patlıcanlı mı veya patlıcansız mı şeklinde sipariş verebileceğimizi söyledi. 2 adet patlıcanlı olmasını söyledik. Hesap geldiğinde çorbalar ücretli, 239 lira olan menü ise 300 lira şeklinde hesap geldi. Yazıklar olsun, kandırmacayla benden aldığınız 250 TL'ye helal etmiyorum. Bilginiz olsun.

28 Ağustos 2024 09:10 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili müşteri ilişkileri birimimiz sizinle irtibata geçecektir.

28 Ağustos 2024 09:53

Merhaba, müşteri ilişkileri birimimiz tarafından +850 numaralarından aranmış olup; tarafınıza ulaşım sağlanamamaktadır. Konu ile ilgili gün içerisinde tekrar aranacaksınız.

Hüseyin
28 Ağustos 2024 13:15

9 Aralık 2024 19:031.719

Sefaköy Armoni Park şubesinden 3 iskender 3 kola söyledik. Kapıdaki afişte 219 TL kola ve iskender menü diye reklam var....

Capitol HD İskender Menüde Olan Bir Şeye Yok Denmesi

19 Aralık 2023 18:281.505

"Çağrı Merkezinde ki Arzu hanıma teşekkürlerimi sunarım. Sorunun direk çözümü ile ilgilenmesi Marka için güzel bir hareket. :)"

Eksik Bilgilendirme İle Kaçırılan Kampanya Fırsatı

31 Ekim 2024 08:12982

Geçen hafta içi Bursa Zafer Plaza AVM'deki HD iskendere yemeğe gittik. Hafta içi 3 ten sonra çorba iskender 219 olduğu k...

Eksik Bilgilendirme İle Kaçırılan Kampanya Fırsatı

28 Mart 2025 20:25842

Arkadaşlar merhaba 28.03.2025 günü ailemle Pendik Viaport HD İskender firmasına iftara gittik. Herhangi bir masaya oturt...

Tümünü Gör
HD İskender Restaurant Sos Gelmiyor!

HD İskenderRestaurant Sos Gelmiyor!

Yakup
HD İskender Restaurant Soğuk Ve Geç Servis

HD İskenderRestaurant Soğuk Ve Geç Servis

Erim
HD İskender Restaurant İskender Değil Soslu Ekmek Satıyorlar

HD İskenderRestaurant İskender Değil Soslu Ekmek Satıyorlar

Murat
HD İskender Restaurant Çok Büyük Bir Saygısızlık Var Çalışan Bir Garson Tarafından

HD İskenderRestaurant Çok Büyük Bir Saygısızlık Var Çalışan Bir Garson Tarafından

Ramazan
HD İskender Restaurant Neomarin Şubesi

HD İskenderRestaurant Neomarin Şubesi

Uyducu
HD İskender Restaurant Servis Kalitesi Çok Kötü!

HD İskenderRestaurant Servis Kalitesi Çok Kötü!

Mahmut