Fatih sonuçtan memnun

HD Döner'de Hijyen Ve Hizmet Eksikliği

HD Döner'de Hijyen Ve Hizmet Eksikliği
02 Kasım 2024 19:17
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Telefon ile arayan HD döner Müşteri hizmetleri temsilcisi Arzu Taylan hanımın göstermiş olduğu özveri ve çözüm odaklı yaklaşması markaya devam etmemizi sağlamıştır. Teşekkür ediyoruz.”

HD döner pişmanlığı
02 Kasım 2024 tarihinde Nata Vega HD Döner'de eşimle beraber İskender menü siparişi verdik. Eşimin tabağında kıl olduğunu fark ettik. Görevliyi çağırdık, içerisi kalabalık olmasına rağmen sessizce durumu söyledik, o da müdürüne bilgi verdi. Bize tabağı yenileyelim dediler. Eşim istemiyorum dedi. Biz de hesabı istedik. Eşimin menü ücretini almayacaklarını söylemelerine rağmen, menüde olan kola ücretini aldılar. Neticede menü içinde yer alan kola ücretini almaları hiç yakışmadı, HD gibi bir kurumsal firmaya. Ben orada bu olayı yüksek sesle söyleseydim belki bir sürü müşteri bu olaydan etkilenebilirdi. Ama ben üslubumu bozmadım. Ama HD Döner kola parasını benden alırken hiç çekinmedi. Çorba bitmeden döner geldi. Arkadaşlar çok erken getirdiniz dememe rağmen masaya bıraktılar. Hiç yakışmadı.

04 Kasım 2024 14:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili müşteri ilişkileri birimimiz sizinle irtibata geçecektir.

05 Kasım 2024 18:35

Merhaba, Konuyla ilgili gereken incelemeleri daha detaylı yapabilmek adına size burada belirtilen telefon numaranızdan üzerinden ulaşmayı denedik ama ulaşamadık. Aktif olarak kullandığınız başka bir telefon numaranız varsa paylaşabilirseniz seviniriz. İyi günler dileriz.

Fatih

"A****  hanıma teşekkürler"
Hayal Kırıklığı: Soğuk Yemekler Ve İlgisiz Hizmet
Suat sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2023 17:36
"Konu hakkında tarafıma ulaşan Sayın Arzu hanımın ilgi ve alakasına teşekkür ederim. Kendisi marka adına çok ilgili davrandı. Sorun çözümünün nasıl olacağını gösterdi"
hd-iskender-ilgisizligi-ve-personel-egitimsizligi-1.pdf
Çayan sonuçtan çok memnun

11 Kasım 2023 13:18
HD İskender Restaurant Dönerin Tadında Et Değil Başka Bir Tat Vardı
Zeynel sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2024 04:32
"Çözüm biriminden Arzu hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Gerekli düzenlemelerin yapılıp yapılmadığını kontrol etmek için tekrar HD döneri ziyaret edeceğim."