Meltem sonucu yetersiz buldu

Haydimaldivlere.com Ekstra Ücret Talep Ediyor!

12 Ekim 2024 15:09

Olumsuz hava şartı sebebi ile deniz uçağı seferi yapılmayıp ekstra ertesi gün uçak seferi ücreti talep edildi acente tarafından 70.000 TL ne işe yarıyor acente mağdur olan zamanından ve parasından olan biziz 4 gece aldık 4 gece parası ödedik yaşanan ekstraları bize ödetmeye çalışıyorlar ayrıca otel ekstra yemek ücreti istedi 75 USD kişibaşı her şey ücretli biz mi kaldık bile isteye 6 saat bekletildik tekrar odadayız şu an ve bahanelerle acente dönüş sağlamıyor otelle acente arasındaki durumu biz iki kişi neden 70.000 tekrar uçak bileti ödeyelim bireysel yapardık tatili acente ihtiyaç olmazdı acil çözün dedik bekliyoruz acente eksik bilgi verip ne hava koşuluna bakıyor ne de mağduriyetleri gideriyor amaç para alıp otele göndermek giden ne yaşarsa yaşasın ilgilenmiyorlar. Ekstra 100.000 minimum ödemeye zorlanıyorsunuz uçağım bu akşam olmasına rağmen gidemiyorum ve ekstra ücret talep ediliyorum.

21 Ekim 2024 15:58 (Şikayetten 9 gün sonra)
21 Ekim 2024 16:40

Acente sizler hiçbir sorumluluğu kabul etmeyip çeşitli bahanelerle sus payı yaptırımı yapmaya çalışıyorsunuz haydi Maldivler adı üzerinde hava şartından veya tüm olasılıkları sizin bilmeniz gerekli tatile gideceklerin değil. İstediğiniz rakamı kabul etmedik tepki verdik diye 22.000 küsüre pazarlık yaptınız ve ödedik ödemek zorunda biz hiç değiliz Total rakam tatil için ne ise anlaşma odur. Ekstrası sizin sorumluluğunuzdur. Şikayetimi geri almam için eşimle 1 haftadır görüşme yapıyorsunuz madem haklısınız yazılanları kabul edip pazarlık yapmayacak kimseyi mağdur etmeyeceksiniz.

21 Ekim 2024 17:02
21 Ekim 2024 17:26

Sözlü gerekli açıklamaları yapmadan sözleşmeyi direk okutmadan imzalatan sizlersiniz nereye isterseniz iletebilirsiniz hakkınızda yeterince şikayet mevcut biz ilk 3 günden şikayet etmedik zaten tatilde güzel geçti mesele tarafınızdan hava şartı sebebini üstlenmeyip bu tarz sorunlarla karsılaşma ihtimal bilgisini en başta vermeyip 72.000 tekrar uçak parası talep etmenizde. Güzellikler kadar eleştirilere de açık olmanız gerekir.

21 Ekim 2024 18:34

Değerli Misafirimiz, Tüm misafirlerimize ödemeleri öncesinde sözleşmelerinin bir kopyasını PDF olarak paylaşmaktayız, bahsedilen tüm şart ve koşullar burada mevcuttur. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti'nden Oda İptali Ve Ekstra Ücret Şoku

08 Haziran 2025 16:33

Abdulkadir
01 Ağustos 2024 17:04
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2025 16:16

11 Temmuz 2025 12:29
Aycan sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2025 13:38
"Sorunumuz giderildi fazla alınan ücretler iade edildi. Teşekkürler..."