Haydi Haydimaldivlere.com Hayal Kırıklığı

03 Eylül 2024 20:05

Haydi Maldivler'e Acentesi'nden B*** T**** müşteri temsilcisinden 3520 dolarlık beş günlük bir tatil satın aldım. Ayrıca 70.000 TL'ye gidiş dönüş uçak bileti iki kişilik satın aldım. Yalnız başıma gelmeyen kalmadı. Gidiş uçak biletini kaçırdım ve kullanamadım. Kendi imkanlarımla aktarmalı olarak konaklama günümden bir gün sonra gittim ve bir günümü yakarak konaklamaya başladım. B*** T**** müşteri temsilcisi olarak inanılmaz ilgisiz ve sorumsuz birisidir. Haydi Maldivler Acentesinden tatil almak hayal kırıklığı. Dönüş biletimin çekinini yaptım, koltuk numaralarını aldım. Havaalanına geldiğimde acentemin devreye girmesi gerektiğini, bilete onay vermesi gerektiğini söylediler fakat B*** T****'a ulaşmak ne mümkün, asla geri dönüş olmadı, yardım edilmedi. Param çöpe gitti, o bileti de kullanamadım. Dubai üzerinden aktarmalı olarak 19 saatte İstanbul'a dönebildim. B*** T**** müşteri temsilcisi, yapması gereken hiçbir şeyi yapmadı. Haydi Maldivler'e Acentesi tam bir fiyasko.

03 Eylül 2024 23:07 (Şikayetten 3 saat sonra)
04 Eylül 2024 07:10

Hepsi oky fakat ben oradan dönerken havaalannda acentenin devreye girerse bileti kıllanabileceğim söylendi banu taşay dönüş yapmadı bana dönüş yapılmamasından dolayı ben bir geceyi havaalannda geçirdim bu mu sizin destek ve sorumluluğunuz aytuca 70 bin TL'ye kısıtlı bilet alınıyor bn bilgilendirilmiyorum onayım alınmıyor kendiniz bileti almayıp araya bir aracı bilet bank diye bir acente daha katıyorsunuz biletin asıl alınış fiyatı farklı benden alınan farklı meblağ benim onayıma sunulmadan promosyon lu bilet alınıyor o yüzden ben dönüş biletinide kullanamıyorum benim onayıma sunulsa ben kabul etmez biletimi kendim alır dönüş biletimide kullanabilirdim

04 Eylül 2024 08:41
04 Eylül 2024 09:39

Kısa ve net olarak ayrıca son olarak benim param çöp oldu rezil oldum havaalanlarında tatilim kabus oldu tek kelime ile acenteniz ofsaytt ve asla kullanılmamalı kapatılmalı

Hatice
Hatice

Merhabalar, hava durumu açısından o dönemlerde sorun yaşadınız mı?

Merve sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 12:55
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 17:34

06 Haziran 2024 16:58