Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Verdiğim Kanlar Kayboldu

02 Eylül 2023 10:21

Kadıköy Haydarpaşa eğitim araştırma ve numune hastanesinin acil bölümüne dün saat 16:30 da kan verdim iki saate sonuçlar çıkar dediler. Bekledim orada. İki saat geçti ve hala TV ekranında açıklandı diye sonuç yazmıyordu. Ve sonrasında da silindi zaten adım. Danışmaya gittim sordum sonuçlarım nerede diye o aradı telefonla karşıdaki kişi labaratuvar da çalışan telefonla arayan danışmadaki hanımefendi yi bir de azarladı üstüne üstlük. Her aradığınız kişinin kanlarına mi bakacağız gibi gibi şeyler söylemişler. Sonuç olarak kan larım kayıp. Yok ortada. E-nabız a da düşmedi dünden beri. Koskoca hastane nasıl kaybediyor kanları ben anlamış değilim. Ama şikayetçiyim. Haydarpaşa numune Eğitim ve Araştırma hastanesinden şikayetçiyim.!

Aleyna
Aleyna

Dün akşam saat 5 e gelirken kan verdim 7 kadar sonuç bekledim soruyorum azarlanıyoruz gidebilirsiniz e nabıza düşüyor E-Nabız'dan bakabilirsiniz dediler eve geldim kaç saat geçti hala E-Nabız'da yok resmen tasssak geçiyorlar hastalarla bugün gidip karistiricam acili

Zübeyir sonuçtan hiç memnun değil

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste Rapor Karmaşası

20 Mart 2024 08:44

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tahlil Sonucum E Nabıza Düşmüyor

08 Mayıs 2024 21:00