Gül sonuçtan hiç memnun değil

Erzin Hattuşa Termal Termal Devremülk Mağduru

19 Aralık 2023 19:47

2012'de Erzin Hattuşa Termal'de devremülk aldık. Keşke almasaydık; her sene gitmediğimiz, kiraya veremediğimiz ve satamadığımız devremülkün aidatını ödemek zorunda kaldık. Üstelik faiz ve tehditlerle bu ödemeyi yaptık. Ayrıca Eylül 2022'de bizi çağırıp 15 günlük devremülkümüz için tapu bölme işlemi yapmamız gerektiğini, bu sayede aidattan muaf olacağımızı, kiralama ve satış işlemlerini kendilerinin yapacaklarını söyleyerek bizi 85.000 TL karşılığında bu işlemi yapmaya zorladılar. 'Son günler, az kaldı, dosyayı kapatacağız, artık almayacağız' diyerek bize bu sisteme girmemiz için baskı yaptılar. Sonunda tapu bölme işlemine girdik. Peki sonra ne oldu? Dün arandım ve ödenmemiş, faizi eklenmiş aidat borcumuz olduğunu söylediler. Tapu bölme işleminden haber beklerken 1,5 yıldır aidattan haber alıyorum. Bu sisteme dahil olduk ama tapu bölme işleminin akıbetiyle ilgili kimseye ulaşamadık, bilgi alamadık. Aidattan muaf olmak, satmak ve kiralamak için bu sisteme dahil olduk. Ancak verilen cevap, 'Satış ve kiralama bürolarını açmayacağız, şirket yönetimi bunu iptal etti' şeklinde oldu. Yani, geçen sene ödediğimiz para ne oldu? 'Peki' dedik, 'o zaman başka bir sistem varmış, bizim yararımıza olan bu sisteme geçersek aidattan düşeceklermiş.' Yani bizim paramız boşa gitti, onlar 'aidattan muaf olacaksınız' dedikleri aidatı faiziyle alacaklarmış. Kim bunlara 'dur' diyecek acaba? Bugün Erzin medyasından Erzin'de devremülk mağdurları derneği kurulduğunu öğrendim. Psikolojik, maddi ve manevi olarak huzurumuzu kaçıran bu sistemle mücadele ederek hakkımızı arıyoruz.

22 Aralık 2023 13:13

Erzin isos mu Hattuşa Termal Termal Termal mi Hattuşa Termal Termal Termal vagaction mu neyse her sene bir isim değiştiren şirket yetkilileri tapu bölme adı altında benden 19/eylül/2022 de yıldattan muaf deyip satmayı kiralamayı sizin yapacağınız diye vaatler verip kandırdığınız ve şimdi de öyle bir şey yok dediğiniz 25.000 TL ödememi geri iade etmenizi istiyorum en kısa zamanda. 850 ile başlayan numaranız neden çalmıyor bile? Halen neden biz bir muhatap bulamayıp bulduklarımız da son derece lakayıt bir şekilde geçiştirici telefonu kapatmak zorunda yoğunluklardan dolayı oluyor? Bana vaat edilen şeyler yoksa benden neden 25000 TL alarak var deyip kandırdınız?

20 Aralık 2023 09:36 (Şikayetten 13 saat sonra)
20 Aralık 2023 11:12

Beni buradan kurtarın ben 15 yıldır satamadığım kiraya veremediğim yıldatı ödemekten bıktım. Depremden sonra benimde evim gitti yerimiz gitti siz halen beni yıldat için hem de faizli olarak arıyorsunuz ne acı... Bitti her şeyimiz zaten. Eylül 2022 de ben artık bari bu yolla kafamız zarahat kalacaksa tapu bölme işlemini yapmışız yıldat muaf dediniz satış kiralama bize ait dediniz bizden peşin para aldınız... Şimdi ben yıldat için faizliyle aranıyorum ve nedense 1 yıl 3 ay önce ödediğim paranın sonucuyla ilgili hiçbir şey yok? Ayrıca ben bunu söylediğim zaman da şimdi beni devre tatile geçmeye sevk ediyorsunuz, yine yüklü miktar para karşılığında? Ben oradan kurtulmak istiyorum ben bu daleverelerden bıktık ailemde huzur kalmadı şu an geçim sorunu yaşıyoruz depremden sonra ama nedense siz insanları hep kendinize göre her gün yeni bir sistem çıkartıp para koparıyor sonucunda da bir şey yapmıyorsunuz! Lütfen ben kullanmıyorum kullanacak gücümüz de yok satış işlemlerimi gerçekleştirin

Bunlar fazla olmaya başladılar, Önce 300 euro olan yıldatı Covid bahanesiyle 16,000 TL, şimdi 2024 yılı için aşağıda mesajı atmışlar, 2 Hafta Kırmızı Dönem Yıldat Bedeliniz; 32.000 TL'dir. Kendi kafalarına göre aidat belirliyorlar!

Gül

Allah kurtarsın bir kere düştük

04 Haziran 2024 20:32

20 Eylül 2024 03:02