Taşınma Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Ekstra Ücret Talebi

26 Kasım 2024 18:00742

25.11 tarihinde Bursa Mudanya'dan İstanbul Anadoluhisarı'na taşınmak için 43.000 TL'ye anlaştık. Taşınma günü geldi. Eşyalarımızın fotoğraflarını ve videolarını önceden atmamıza rağmen birçok olumsuz yorum aldık - bu kadar eşya mı olur, bunlar çok fazla vb. Akabinde, aynı gün bitmesi gereken nakliye işini gece bizi boş evde bırakıp ertesi gün teslim edeceğiz diyerek gittiler. Biz, eşyasız, yataksız, koltuksuz, tabaksız, çatalsız bomboş evde gece geçirmek zorunda kaldık. Asla önceden iki gün süreceğini söylemediler. Sonrasında eşyaları taşırken bize, 'Sizin asansör getirtmeniz gerekirdi,' diyerek birçok zorluk çıkardılar. 'Biz bunu bilemeyiz, ihtiyaç olacaksa sizin söylemeniz gerekirdi. Biz nasıl bilelim?' dediğimizde ise işi yavaşlattılar. Ertesi gün hiç uyumadan yeni evimize gittiğimizde saat 11'de geldiler ve öğlene kadar beklemek zorunda kaldık. İşi bitirdiklerinde ise 43.000 TL'ye anlaştığımız nakliyeden birçok kabalık ve hakaret ile 70.000 TL talep ettiler. B**** Bey ve B***** Bey asla verdikleri rakama iş yapmıyorlar. Önce düşük rakam söyleyip işi bitirdiklerinde fazla para talep ediyorlar. B***** Bey'in tutumlarına dayanamayıp 60.000 TL vermek zorunda kaldık, pazarlık ile. Bu kadar olumsuzluğun yanında bizden 17.000 TL fazla para aldılar ve vermeden asla evimizden gitmediler. Bu firmanın ve B**** Bey & B***** Bey'in verdikleri rakamlara güvenip nakliye için anlaşmayın. Ne verdikleri sürede, ne söyledikleri zamanda ne de verdikleri fiyata iş yapmıyorlar. İşin sonunda bir anda sizden iki misli para istiyorlar. Asla güvenilmez bir firma. Taşınma günü zaten stresli bir gün, üzerine iki gün boyunca bizimle tartıştılar ve olumsuz tutumlarına maruz kaldık. Hatipoğlu pişmanlıktır. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayette bulunacağız.

28 Nisan 2025 11:11

Tek Taraflı, karşı tarafı tamamen mağdur edici bir şikayet olmuştur. İyi niyeti aşan safhaya gelmiştir.

Anadolutur Nakliyat | İzmir Taşınma Sırasında Eşyalarım Hasar Gördü Ve Verilen Sözler Tutulmadı

26 Temmuz 2025 12:584.745

Nakliye hizmeti aldığım bu firmanın yetkilisi, taşınacak yeri tespit etmeye gelmedi, sadece fotoğraf göndermemin yeterli...

1 Destek

Keçiören Nakliyat (Eşyalar Kırıldı-Sarılmadı-Verilen Sözler Tutulmadı)

6 Aralık 2023 15:272.820

Kesinlikle hiç memnun kalmadık. 3 gün önce çıkacağımız eve gelip eşyalara bakıldı. Asansörle taşıma dahil fiyat konuşuld...

2 Destek

izmirsehirlerarasinakliye.net Her Şey Dahil Anlaşma Yapılmasına Rağmen Ekstra Ücret Talep Edildi!

13 Ocak 2025 19:32366

Tarafıma şehirlerarası taşıma için teklif veren firma (izmirsehirlerarasinakliye.net) tarafından Bursa'dan Amasya'ya taş...