İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanede Yaşanan Adaletsizlik Ve Geçimsizlikler

17 Eylül 2023 09:34

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne annemi götürdüm. 75 yaşında ve mide kanseri teşhisi konuldu. Genel cerrahi doktoru 65 yaş üstü olmasına rağmen bizi 2 saat bekletti. Endoskopi yapılıp parça alınması gerekiyordu. Gerekli tahlilleri yaptırıp 2 gün sonra anestezi için tekrar gittik. Anestezi Dr. U nöroloji bir görsün diye yönlendirdi. Nöroloji Dr. Da boyun damarları için ultrason istedi. Annem kan sulandırıcı kullanıyor. Evet hizmet güzel araştırıyorlar anlıyorum. Fakat ultrason için 1 ay sonrasına gün verdiler. 75 yaşında birçok kronik hastalığı olan ve mide kanseri teşhisi konulan bir hasta ki bulgular göre kanser yayılmaya başlamış., bu hastayı 1 ay bekleteceksiniz sonra endoskopi günü verecekseniz sonra patoloji sonucu bekleyeceksiniz sonra tedavi şekline karar verip hasta ölmez sağ kalırsak tedavi edeceksiniz. Bu nasıl bir sistem nasıl bir mantık aklım almıyor. Sağlık Bakanlığına sesleniyor ve acil bir şekilde bu adaletsizliğe bir çözüm bulmalarını istiyorum. Haseki hastanesinin bir daha önünden dahi geçmeyi düşünüyorum. Allah kimseyi muhtaç etmesin.

17 Eylül 2023 10:18

75 yaşında bir çok kronik hastalığı olan ve mide kanseri teşhisi konulan annemi bu hastaneye götürdüm. Genel cerrahi bölüm Dr. 2 saat beklettikten sonra endoskopi ye yönlendirme yaptı. Tahliller yaptırıp 2 gün sonra tekrar gittik. Anestezi nöroloji ye nöroloji ultrasona yönlendirdi. Ve ultrason için 1 ay sonrasına gün verildi. Benim hastam 75 yaşında, şeker, tansiyon ve kolesterol artı Parkinson hastası. Bir da mide kanseri teşhisi kondu. 4. Evre ve yayılmaya başlamış. Bu hastaya zamanında müdahale edilip tedaviye bir an evvel başlanmayacaksa bu hastane neden var anlamıyorum. Ayrıca bankolardaki görevliler ilgisiz ve duyarsız. Ultrason ve endoskopi için aylarca beklerken bu arada annem in hastalığı ilerlemesin ve hayatta kalsın diye dua mı edeceğim. Bu mu sizin verdiğiniz hizmet. Hastalara önceliğiniz duyarlılığınız bu mu. Allah kimseyi size muhtaç etmesin

Akif sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sultangazi Haseki Hst, İhmali Sonucu Annemin Vefatına Varan Süreç

25 Mayıs 2024 14:46

İhmalkarlık Ve Acı Sonuçlar