Akif sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sultangazi Haseki Hst, İhmali Sonucu Annemin Vefatına Varan Süreç

25 Mayıs 2024 14:46

Şikayetim 18 Şubat 2024 Pazar günü ambulansla Sultangazi Haseki Hastanesi acil bölümüne nefes darlığı şikayetiyle yatışı yapılan annem hakkında. Hastanenin birçok ihmali ve ilgisizliği sonucunda daha da ağırlaşan durumu ve yoğun bakımlık olduktan sonra vefatına varan süreç. 18 Şubat'ta yatan anneme böbrek yetmezliği tanısıyla idrar yollarının rahatlaması için stent takılmasına karar verildi. Stent takıldıktan sonra başlayan ağrıları birçok kez söylememize rağmen artarak devam etti. Stenti takan üroloji bölümü doktorları bu konuda çok ilgisiz kaldı. Giderek artan ağrılar neticesinde durumu ağırlaşan annem yoğun bakıma kaldırıldı. Yoğun bakımda görüntüleme için içirilen ilacın nefes borusuna kaçması ile nefessiz kalan annemin kalbi durdu ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şikayetlerimiz; doçent ve profesör doktor eksikliği, hasta yakınlarına hiç açıklama yapılmaması, yoğun bakımdaki ihmal, annemin feryat ederek acı çekmesine rağmen doktorların duyarsızlığı ve son yıllarda devlet hastanelerindeki uzman doktor kadrosunun azalması. Herkesin hastası değerlidir! Buradan şikayetimi yetkililere ve Sağlık Bakanlığına iletiyorum ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Yorumlar (5)

Nehrun
Nehrun

Başka bir konuyla ilgili şikayetlere göz atarken şikayetinizi gördüm. Öncelikle başınız sağ olsun. Buraya yaptığınız şikayetin yanında lütfen annenizin ikamet adresinde bulunan veya hastanenin bulunduğu adresteki müracaat savcılığına suç duyurusunda bulunun. Müracaat savcılığı elinizdeki kayıt ve delillerle soruşturma açılıp açılmayacağına karar verecektir.

Kesinlikle haklisin

Kesinlikle

Emel
Emel

Bende başka hastanede yaşadım ve devlet Fatih Haseki annemj kaybettim bende dava açtık kazandım ama giden gitmiş insana değer ne özelde ne devlette yok artık

Akif
Akif

Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun, Bunların en büyük sebebi AKP iktidarının yanlış sağlık politikaları yüzünden birçok uzman Dr. Ve sağlık çalışanlarının küstürülerek istifa edip özel hastaneleri ve yurt dışını tercih etmeleri, devlet hastanelerinde doğru düzgün uzman kalmadı. Benim gibi, tanıdığım bir çok kişi var Haseki Sultangazi hastanesinde mağdur olan. CİMER'e'de şikayet ettim ama maalesef bir sonuç alamadım.

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ameliyat Yapılmadı

24 Nisan 2024 10:09

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanede Yaşanan Adaletsizlik Ve Geçimsizlikler

17 Eylül 2023 09:34