Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Hamarat Veteriner Kliniği Yanlış Tedavi Uyguladı!

07 Ağustos 2023 15:07

Kedimi mide bulantısı şikayeti ile her zaman götürdüğüm hamarat veteriner kliniği'ne götürdüm c*** b*** şubesi Selçuklu Konya'daki. Oraya gelen yeni bir veteriner hekim beyefendi hemen kedime damar yolu açılması gerektiği kan alınması gerektiğini söyledi. Eldivensiz ve steril olmayan koşullarda. Neyse akabinde neşter ile damar yolu açıyor beyefendi. Sonra nedense kan gelmiyor Allah Allah diyerek hayvanın patisini sıkıyor, akabinde aynı yerden damar yolu açıp iyice acıtıp kanatıp mahvedip serum veriyor Ve ben parazitten şüphelendiğimi sadece söyledim. Kendisi hemen benim fikrime dayanarak o teşhise istinaden tedavi yapıyor sonuçlara bakarak değil bu da çok tuhaf. Akabinde oğlum eve gittiğimde topallamaya başladı, patisi şişti kan alınan bölgesi kıpkırmızı oldu mikrop aldı, kolu gitti Anlayacağınız komple. Akabinde solunum sıkıntısı çekmeye başladı ve ertesi gün oranın müdürü neyse c*** b*** hanıma götürdüm. Diğer patisinden damar yolu açtı, solunum için hava verildi, yine aynı şekilde steril olmayan koşullarda eldivensiz 2 dakika önce mantarlı kediden sonra benim kedime dokunarak bir tedavi uygulamaya çalışan bir bayan. Akabinde baktık damar yolunun altına gidiyor serum o pati de şişti oğlum yürüyemez oldu hiç. Şimdi o beyefendinin adını öğreneceğim ve kendisini nerelere şikayet edebilirsem edeceğim. Oğlum 3 gün gece gündüz solunuma bağlandı ve kurtaramadık. 2,5 yaşında sadece kusan hiçbir şeyi olmayan kedimi acılar çekerek mundar ederek ölüme terk ettiler. Yetkililere sesleniyorum daha fazla can gitmeden kapatılsın bilgisiz kendini okuduk diye iş bilen sanan insanlarla dolu. Hele de o c*** b*** denilen bayan... Sen daha iletişim kurmayı öğren... Bir şey bildiğin yok bari kalabalık yapma. İçim acıyor 2,5 yaşında kedimi sizin yüzünüzden kaybettim sizin yüzünüzden. Karşıma çıkmayın. Kapatın burayı acilen kapatılsın! Her yere şikayet edeceğim onları her yere dibine kadar uğraşacağım.

Huriye
Huriye

Acınızı bugün en iyi anlayan benim çünkü ben de dün kedimi kaybettim. Güya solunum sıkıntısıyla üç gün tedaviye alınan kedim gittiğinden daha beter hale geldi ama hamarat veterinerlik değildi şikayet ettiğim (ne yazık ki başka bir veterinerdi kızımın da veterineri olduğu için ismini veremiyorum) ama acım sonsuz şu anda o kadar ağlıyorum ki üç gündür döktüğümüz gözyaşının haddi hesabı yok ne yazık ki elimizden doktorluk gelmediğine göre onların aldıkları cana itiraz edemiyoruz kimi kime şikayet edeceksin şans diyorum hep bize mi tesadüf edecek hep biz mi böyle acı çekeceğiz aynen sizin kedinizin başına gelen benim kedimin de başına geldi nefes alamıyordu solunum sıkıntısı var dedi ölüme gitti çok üzgünüm kan ağlıyor yüreğim bana getirdiklerinde madem nefes alamıyor niye bir oksijen verilmedi ağzında ne oksijen ne de damar yolunda serum bağlıydı tedavi ise yapılmadı ölüme götürülüş ücreti ödedim 😭 veterinere gittiğinin ikinci hali gördüğünüz gibi tedavi nasıl yapıldıysa bu şekilde getirip bana gösterildi

Pet İstanbul Veteriner Kliniği Yetersiz Ve İlgisiz Tedavi Sonucu Kedimin Sağlığı Tehlikeye Girdi

06 Haziran 2025 01:06
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 21:27