Muhammed sonucu yetersiz buldu

Halalbooking.com Rezervasyon İptali Ve Kötü Müşteri Hizmeti

15 Temmuz 2024 16:24

Halalbooking'den 17-19 Temmuz 2024 için Royal Teos Otel'de bir rezervasyon yaptırdık. Tarihleri ertelemek için iptal ettik ama hem parayı kestiler hem de rezervasyonu iptal ettiler. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde, üst perdeden konuşan kibirli bir çalışan, oteli arayıp düzeltme yapabileceğini ama bunu benim konuşma tarzımı beğenmediği için yapmayacağını söyledi. Şaka gibi, bunları denetleyen kimse yok mu?

Muhammed
Muhammed
19 Temmuz 2024 14:19

İngiltere numarasıyla arayan bir beyefendi konuyu gereksiz yere uzatmış ve başka başka konulara girmiş olsa da sonuç olarak rezervasyonumuzun tekrar faal olması için otel ile iletişime geçti ve tatilimizi yaptık bunun için teşekkür ederim Ancak değişmeyecek bir gerçek var ki 4447393 numaralı müşteri temsilcisi bayan adeta sokak ağzıyla konuştu ve "aslında mağduriyetinizi giderebilirim ama yapmayacağım" dediği gerçeği değişmeyecek Yani karşınızda böyle bir muhatap bulacağınızı unutmayınız ve ona göre hareket ediniz! Biz bu tip insanlara tepki göstermedikçe sürekli karşımızda böyle tipler bulmaya devam edeceğiz bu sebeple ben protesto hakkımı kullanıp bir daha bu siteden tatil rezervasyonu yapmayacağım ve yaptırmayacağım taa ki daha kibar insanlar çalıştırmaya başladıklarına şahit olana dek.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 16:18
Umut sonuçtan çok memnun

17 Haziran 2024 19:32
Hotels.com Müşteri Hizmetleri Eksiği Beceriksizliği Ve Mağdur Oluşum
Hotels.com Müşteri Hizmetleri Eksiği Beceriksizliği Ve Mağdur Oluşum

18 Temmuz 2023 21:37
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 12:14

26 Temmuz 2024 11:39