Hair Mood Gallery Tesettür Bölümü Pişmanlığı

11 Haziran 2024 19:13

Hair mood gallery tesettür bölümü tamamen pişmanlık. Daha önceden görüşüp neler olacağını konuşup ona göre randevu aldım. 1500 diyorlar ama öyle bir fiyat yok zaten tamamen insanları çekmek için uydurulmuş bir şey. Herkese söyledikleri gibi keratin bakım olmazsa saçlarınız yanar dediler, pigmentasyon olmalı yoksa rengi tam vermez dediler (benim saçlarım doğal renginde olmasına rağmen bu yalanı söylediler sırf fiyatı yükseltmek için), sombre ve saç kesimi yani 4 işlem uygulanacak diye anlaştık. Bugün geldiğimde pigmentasyon ve keratin işlemini yapmadan direk sombre işlemine geçtiler. Ben ne yapılacak diye sürekli sorup bilgi almaya çalıştım, onlar da sürekli geçiştirmeye çalıştılar. Zaten kendi aralarında sürekli fısır fısır konuşuyorlar. Sombre işlemi yapılırken geri kalan saçlarıma pigmentasyon yapıyoruz diye bildiğiniz krem sürdüler. 20 dakika sonra yıkadılar zaten. İnsanları saf yerine koyuyorlar. Sırf fazladan para almak için pigmentasyon lazım deyip pakete eklettiler ve yapmadılar işlemi. Sombre işlemi bitti. Keratin bakımı yaptınız mı dediğimde keratin bakım içerisinde yoktu o ayrı ücret, biz normal bakım yaptık bakın saçlarınız pamuk gibi zaten, isterseniz ek ücretle yaparız dediler. Oysa başta konuştuğumuzda 2500 TL sadece keratin bakım ücretini dahil etmişlerdi. Son vuruş olarak da bakır tonlarında istediğim ve konuştuğumuz saçım bir açıldı ki sarı ve kahve tonlarında olmuş. Ben diyecek bir şey bulamıyorum artık size. Güzel olmuş güzel olmuş diye geçiştirdiler. Ben onların yerine utanıp bir şey diyemeyecek noktaya geldim. Pigmentasyon 1500 keratin bakım 2500 sombre 2500 saç kesim hediye demişlerdi. Pigmentasyon ve keratin bakım yapılmadan ve saçım istediğim tonda olmadan mutsuz bir şekilde ayrıldım. Hamileyim ve saçım güzel olsun istemiştim ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı gerçekten çok üzgün ve pişmanım. Hem fiyat anlamında yapılmayan işlemlere ciddi bir para verdim hem de saçım hiç istediğim gibi olmadı, saçıma işlem yapıldığı bile belli olmuyor. Çok pişmanım ve bir daha asla tercih etmem.
(Ben saçımı yaptırırken başka bir müşteri geldi ve fiyatta anlaşırsak yaptıracağım saçımı dedi, sırf o an yaptırsın diye 4 bin tl'ye aynı işlemleri yapıyorlar, o anda kime neyi kabul ettirebilirlerse.)

Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 20:22
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 20:00
Hair Mood Gallery'nin Saldırganlığı Ve Yalan Fiyat Bilgisi
Havva sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 11:59
Beyaz Köşk Coiffeur (Ersin Pekdemir) Yanlış Saç Kesimi Ve Renk Uygulaması İle Mahvolan Saçlar

Ekip Matmazel Kuaför Matmazel İzmit Şubesi Resmen Oyun Oynuyor.

17 Aralık 2023 00:45