İrem sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 17:57

Hepsiburada üzerinden Güzellik Burada satıcısından 2 görselli olan Faith in Nature markalı şampuan aldım. Satın almadan önce satıcıya özellikle sordum, '400 ml şampuan + 400 ml saç kremi mi gelecek?' diye. 'Evet, 400 ml saç kremi ve şampuan gelecek' dediler. Markadan toplamda 3 ürün aldım, 2'li setten sadece saç kremi geldi. Üzerinde saç kremi olduğunu gördüğüm için firmanın gönderdiğini şeklini bozmadım bile, hemen talep açıp eksik ürünümü göndermelerini istedim fakat Güzellik Burada satıcısı talebimi reddetti. Böyle güvenilir olmayan bir markadan bir daha asla alışveriş yapmam.

16 Aralık 2025 12:15 (Şikayetten 22 ay sonra)

Merhaba, geriye dönük kontrol kapsamında sizinle iletişime geçiyoruz. Süreciniz tamamlandı mı? İhtiyaç duymanız halinde memnuniyetle tekrar destek olabiliriz.

İrem
İrem
16 Aralık 2025 12:28

Merhaba hiçbir şekilde ilgilenilmedi, 22 ay sonra geri dönüş yapmanız çok manidar :)

24 Aralık 2025 16:32

Tekrar merhaba, durumu daha detaylı incelemek ve memnuniyetinizi sağlamak adına size yeni bir ürün gönderimi yapmak isteriz. Bu süreci başlatabilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Güzel günler dileriz. 😊

26 Aralık 2025 11:34

Güzellikburada internet sitesinin iletişim bölümünde bulunan e-posta adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.🙏

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Guzellikburada.com Siparişimde Eksik Ürün Çıkması Ve Mağazadan Yanıtsız Kalmak

05 Eylül 2025 19:53
Guzellikburada.com Siparişimde Eksik Ürün Çıkması Ve Mağazadan Yanıtsız Kalmak
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Zaroza Ürünleri Sonucunda Yaşananlar

Ülkü