Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Gürel Oto Orijinal Olmayan Araba Camı

Kubilay
23 Ekim 2023 17:07

İzmir gürel otodan Eylül ayında 2022 model Toyota CHR marka araç satın aldım. Firmaya güvenerek araca ekspertiz yaptırmadım. Aracı aldıktan sonra bagaj pandizotun olmadığını fark ettim ve konu ile ilgili gürel oto satış temsilcisi A*** beye durumu ilettim pandizotu temin edeceklerini söylediler daha sonra aracı yetkili servise bakıma götürdüğümde aracın ön lastik davlumbazının kırık olduğunu yetkili servis tarafıma beyan etti. Durumu yine gürel otoya bildirdim ve hem pandizot hem de davlumbazı temin ederek araca montajını yaptılar. Aracı alalı daha 3 hafta olmuştu daha sonra ise aracın ön camının orijinal olmadığını fark ettim yan sanayi bir cam takılmıştı aracıma. Yolda güneş ışığı vurduğunda cam dalga dalağa oluyordu. Ve araç üstünde ki hız radar sensörüde zaman zaman çalışmıyordu camdan dolay. Tekrar gürel otonun yolunu tuttum ve durumu kendilerine bildirdim fakat cam için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Orijinal ve garantili diye sattıkları aracın yan sanayi camini değiştirmediler. Aracın ön camı kusurlu bir cam ve güvenlik açısından ise tehlike arz etmekte bu cam. Aracımın orijinal camini yetkili serviste kendi imkanım ile orijinali ile değiştirdim. 20 bin tl extra cebimden para ödedim. Gürel otodan bir daha kesinlikle alışveriş yapmam.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 15:01
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Otofora'da Anlaşma Bozuldu: Mağduriyet Ve Maddi Kayıp

Melek
10 Şubat 2025 20:28
Otofora'da Anlaşma Bozuldu: Mağduriyet Ve Maddi Kayıp

12 Eylül 2023 17:15
Gürel Oto Bozuk Araç Sattılar.
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
29 Nisan 2025 09:13
Dod Satın Aldığım İkinci El Araçta Cam Tavan ve Klima Sorunu

MAY Car's Şirket Sahibi Verdiği Sözlerin Hiç Birini Tutmadı Mağdur Olduk.

07 Ekim 2023 12:59