Gülpark Yaşam Sitesi Emlak Ofisi Şikayetim

21 Ocak 2024 00:24

Ben Esenyurt gülpark yaşam sitesinde oturuyordum evden çok yüksek kira bedeli istendiği için çıkmak zorunda kaldım. Ayrıca elden ödediğim kira bedelini ödemedi dediler ve bunun için bana dava açtılar dava açtıkları için ödediğim kira bedellerini tekrar ödedim, bir de üstüne çok yüksek avukatlık ücreti ödedim ve evden çıktım.

Evden çıkarken evi boyalı teslim aldığım için evi boyattım gerekli tadilatlarını yaptırmama rağmen birçok bahanelerle benim depozito mu ve ev sahibinin adına gelen kaçak elektrik cezası ödedim bana hiçbir ödeme yapmadılar gülpark sitesinde ev sahibin birçok dairesi var kirada. Evinden çıkan hiçbir kiracıya çeşitli bahaneler sunarak depozitoları geri ödemiyorlar, aksine borçlu çıkartıyorlar.

Mal sahibi n****y*****gerçekten bunlar o sitede çok büyük haksızlık yapıyorlar ve herkesi mağdur ediyorlar evin içine girdiğiniz zaman evde kesinlikle elektrik namına bir şey olmuyor. Perde asmak için kornej dahi olmuyor her şeyi siz yaptıracaksınız diyorlar. Evden çıkarken de evde her şeyin olduğunu iddia ediyorlar. Yanmayan spot lamların bile olduğunu iddia edip sizden parasını talep ediyorlar ve ben ısrarla depozito mu ve kendi adlarına gelen cezanın parasını istememe rağmen ödeme yapmıyor.

Telefonlara bile cevap vermiyorlar ayrıca çok yüksek aidat alıyorlar neye ödediğimizi bile bilmiyoruz ve sitenin çoğu yabancılardan oluşmakta. Ben oradan ve o emlakçıdan kurtulana kadar çok zorluklar yaşadım kimsenin parasını ödemiyorlar.

profile profile

Aidat Karşılığında Hizmet Alamama Ve Güvenlik Sorunları

04 Temmuz 2025 14:44
Aidat Karşılığında Hizmet Alamama Ve Güvenlik Sorunları
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hayat Park Gayrimenkul Eval İstanbul Projesinde Tapu Mağduriyeti

20 Nisan 2025 22:16

Aidat Ve Ortak Giderlerde Şeffaflık Eksikliği Ve Fahiş Ücretler

06 Ağustos 2025 21:10
aidat-ve-ortak-giderlerde-seffaflik-eksikligi-ve-fahis-ucretler-1.jpg
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Hayat Park Gayrimenkul Dairem Yıllardır Teslim Edilmiyor, Mağduriyetim Artıyor!

25 Ekim 2025 20:06

Gülpark Yaşam Site Yönetimi Sorunu