Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Tayland Turu Bavul Problemi Ve Ekstra Bilet Ücreti!

Tülay
26 Temmuz 2024 20:32

Gruppal firmasından 9 Temmuz 2024 tarihinde satın aldığım Tayland turunda yaşadığım ciddi bir problem hakkında şikayetimi iletmek istiyorum. 14 Temmuz 2024 tarihinde Tayland’daki Bangkok Suvarnabhumi Uluslararası Havalimanı’ndan Phuket Uluslararası Havalimanı’na olan uçuşumuz sırasında, Havalimanı yetkilileri tarafından bavulumuzla ilgili bir problem nedeniyle çağırıldık. Bu süreçte uçak yetinde olmamıza rağmen uçağa alınmadık, tur grubumuz ve uçağımız bizi beklemeden hareket etti.

Bu beklenmedik olay nedeniyle, başka bir uçuşa geçiş yapmak zorunda kaldık ve iki kişi 9250 baht tutarında ekstra bilet parası ödemek zorunda kaldık. Üstelik Phuket'e indikten sonra bizi kimse karşılamadı, bir saatlik otele gidiş yolculuğumuzu da biz ödedik. Tur paketimizi satın alırken tüm ulaşım masraflarının karşılandığı belirtilmişti ve bu tür bir aksaklık için herhangi bir bilgi verilmemişti.

Yaşadığımız bu mağduriyet nedeniyle, ödediğimiz ekstra bilet ücretinin tarafımıza iade edilmesini ve benzer sorunların başka müşteriler tarafından yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olarak, yaşadığımız bu olumsuz deneyimle ilgili acil geri dönüş yapmanızı bekliyorum.

24 Ekim 2024 23:37 (Şikayetten 3 ay sonra)

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Uzak Doğu Turu: Bilgilendirme Eksikliği, Rehber Sorunları ve Mağduriyet

Pelin
10 Ağustos 2025 12:32
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal'dan Hayal Kırıklığı: Sağlık Sorununa Çözüm Yok!

Seval
22 Kasım 2024 01:01
Gruppal'dan Hayal Kırıklığı: Sağlık Sorununa Çözüm Yok!
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 13:44

Her Şey Dahil Denilen Turda Ekstra Ücretler Ve İlgisizlik Mağduriyeti