Gül sonuçtan hiç memnun değil

Personel İndirimi Sorunu Ve İlgisiz Hizmet

20 Aralık 2024 18:35

20 Aralık 2024 Cuma günü öğlen yemeği için Marmara Forum AVM 'deki Green Salads şubenize gittim. Aynı AVM içinde 2 şubeniz var. Sonradan açılan şubenizde yaşadım. Olumsuz durumu. Aynı AVM içinde bulunan mağazalardan birinde personel olarak çalışıyorum. Ara sıra öğlen yemeği için uğradığım yerlerden biri Green Salads. Garson menü listesini bıraktı ve uzaklaştı. Yemeğimi yedikten sonra fiş geldi masaya. Personel indirimi yapılmadığını gördüm. Personel olduğumu belirttim. Durumu oranın yetkilisi bir Hanıma ilettiler. O esnada masayla meşguldü. İşine devam ederek, yüzüme bile doğru düzgün bakmadan, yemek öncesi personel olduğumu belirtmem gerektiğini, fiş kesildiği için hiçbir şey yapamayacaklarını belirttiler. Gittiğim yerlerden biri olduğundan bazan garsonlar kıyafetimden personel olduğumu anlıyor. Her defasında belirtmiyorum açıkçası. Her zaman bir çözüm vardır. Bu mazereti kabul etmiyorum. Yanlışlıkla benden 2 menü hesaplamış olsalardı, fiş kesildiği için ödemek zorunda mı kalacaktım. Böyle bir açıklama olabilir mi. Hizmet sektöründe müşteri memnuniyeti için her zaman bir çözüm vardır. Fakat oradaki yetkili olarak gösterilen hanımın tavrı ve yaklaşımı hiç hoş değildi. Benim rahatsız olduğum durumu hiç umursamadı. Telafi etmek için de hiçbir çabası olmadı.

21 Aralık 2024 13:20 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli misafirimiz Güler Hanım 'a geri bildiriminden dolayı teşekkür ederiz. Kendisi ile iletişim kurularak detaylar öğrenilmiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Ziyaretlerinizin devamını dileriz. Saygılarımızla

02 Mart 2024 15:56

02 Eylül 2023 17:12
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Personel Menüsü Uygulanmadı, İlgisiz Davranışlarla Karşılaştım

07 Ekim 2025 17:36

14 Nisan 2025 16:59
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Personel Kabalığı Ve Paket Tesliminde Sorun Yaşadım

09 Ekim 2025 00:57