Muhammed sonuçtan çok memnun

Topcase Su Geçiriyor, Planlarım Altüst Oldu

15 Ekim 2024 01:59

Gp Kompozit'ten 2 kişi iki adet 75 litre topcase aldık. Ek olarak yan çantaları da aldık. Toplamda 20 bin liranın üzerinde masraf yaptık. Yeni yağmur yağdı ve çanta içine full su almış. İçindeki eşyalarım telef oldu. Topcase içinde çantam vardı o da su alıp içindeki tüm eşyalarım su içinde kalmış. Sırf bu yüzden önemli bir planımı iptal etmek zorunda kaldım. Nasıl bir yalıtım nasıl bir malzeme böyle? O kadar memnun kaldık deyip çevremize önermiştik bu çanta böyleyse madem kimseye aldırmayacağım. Böyle bir çantanın su alacağını hiç tahmin etmezdim.

04 Şubat 2025 15:25

GP kompozitten 75 litrelik, 2 kişi için 2 adet topcase aldık. Yağmurda çantalar su içinde kalıyor. Hiçbir şekilde su yalıtımı yok. Firmaya söyledik, değişim yaptılar mı yapmadılar mı emin değilim ama bir şeyler yaptılar; fakat yine su alıyor. Motordan soğuttunuz, teşekkürler. Değişim sonrası sorunun devam etmesi üzerine firma iletişimi kesti. Çözüme kavuşturmadı. Bu markadan topcase almamanızı tavsiye ederim. Çanta yapmışlar ama içi direkt su alıyor.

Ek
15 Ekim 2024 09:50 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. İlgili konularda daha fazla hassasiyet gösterilmesini sağlayacağız, en kısa sürede ilgili birim sizi arayacaktır. İyi sürüşler dileriz.

15 Ekim 2024 16:36

Marka sorumlusu arayarak ürünlerle ilgili problemin giderileceğini söyledi. Teşekkürler. Ürününüzün arkasında durmanız güzel.

19 Ekim 2024 14:19

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz

Gp Kompozit Kalitesiz Su Geçiren Çantalar

14 Mayıs 2024 13:20