Eda sonuçtan hiç memnun değil

Gözde Arıcılık Kibirli Tavır

Gözde Arıcılık Kibirli Tavır
03 Aralık 2024 13:26

Instagram üzerinden Gözde Arıcılık yok bağırsakları temizliyormuş vs çölyak hastasıyım aradım. Sonra bana döndü görmedim bildirim düşmedi tekrar aradığımda ukalaca bu son şansındı görmediysen o senin problemin diyerek açtı telefonu, şikayetlerimi dalga geçerek dinledi doktorun koyduğu teşhisi anlatırken ya o doktormuymuş dedi kendinin ne olduğu bile belli değil anlatabilir miyim dedim. Mesela "ruh halim de kötü oluyor" bağırsaklarım hasta olunca dedim bu cümleye bile " ya herkes uzman olmuş öyle miymiş psikolojini de mi bozarmış " falan dedi glütene alerjin olsa yanından geçsen ölürsün gibi saçma sapan konuştu bende artık çok sıkıldım ve siz çok ukalasınız dedim sen bunu herhangi bir doktora diyemezsin dedi (kendisi ne mezunu ya da mezun mu bilmiyorum bu arada ) yok derim dedim ama bu zamana kadar böyle bir doktora denk gelmedim dedim kendisi doktor mu bilmiyorum ama kendi psikolojisini düzeltsin acayip kibirli bir tip saniyesinde beni engelledi. Sürekli ben şarlatan sevmem deyip prof doktorlar şarlatan falan deyip durdu.

profile profile profile
02 Aralık 2024 19:52

Ben daha önce de böyle biriyle görüştüm kendisi doktordu ve bana hastanede "ağır metal" testi yaptırın lütfen sonra yardımcı olmaya çalışırım dedi çok kibar bir kadındı test yaptırmaya vaktim olmayınca AA dedim bu kişi de aynısını yapıyor yazayım, yani her şey olabilir herkes ama insan olmak zor bu devirde, ben tırnakları kötü birine manikür yaptırmam insanla konuşmayı bilmeyen birinden zaten hiç destek almam, önce ne yapıyorsa kendisi yesin ve komplekslerini yensin. Hani ermişlik hani sağlıklılık derler adama. Çaresizseniz size çare çok kimsenin size bu kadar çirkin üslupla yaklaşmasına izin vermeyin kendine hayrı yok size olmaz plesebo etkisidir olduysa da

03 Aralık 2024 07:29

4-5 kere kurunca irite oldum, yani insan zihni böyledir kendi ne olduğunu bilir. Karşı taraf da anladı zannedip sürekli kendini savunmaya geçerek kendini ele verir. Çünkü ben ona böyle bir şey sormadım kendi kendine sürekli bu cümleleri kurunca dedim Allah sana işaret veriyor. Kendisini Sağlık Bakanlığına ve CİMER'e de şikayet edeceğim zaten telefon numarası bile yok Instagram'dan arıyorsunuz. O size döner de ulaşamazsa çok öfkeleniyor haberiniz olsun. "Doktorlar benim hastalığımı bulamayınca bu zamana kadar geçirdiğim tüm hastalıklarımı anlattım oradan yola çıkarak çölyak testi yapalım dediler " dedim ve bana "hahahahahah o da doktorum diye mi geziyo çocukluğuna mı indi psikolog mu yoksa" diyerek cevap verdi o kadar kompleksli ki tarif dahi edemem. Herhalde çok doktor olmak istedi ama puanları yetmedi egosunu bu şekilde tatmin etmeye çalışıyor

Yorumlar (14)

Cansu

Ve belirtmek şunu söylemek istiyorum sadece ilk kez konuştuğumuzda içerik sormuştum bunu bilmediğimi söyledim herhangi bir kötü yorum veyahut yanlış bir üsluba da denk gelmedim. Ürünleri param ile aldım hiçbir menfaatim yol evlatlarımızın ihtiyacı var. Size küçük bir bilgi daha eklemek isterim ilaç şirketleri doktorlar ile çalışır ilaç piyasası bir pazardır hasta bir müşteridir ve hiçbir zaman iyileşme umulmaz verilen ilaç o hastalığı söndürmüş gibi yaparken başka bir organınıza zarar verir ama bunu yapanlar sözüm ona şifacı sanılır ama yakınlarım ilaç şirketinde çalışıyor kendi çocuklarını kendilerini koruyorlar sağlık sizin bizim sağlığımız değil orası bir sektör ve bizler de müşteriyiz ama geliriz burada şifa bulmuş bir dünya insan varken belki ömrü belki gönlü yorulmuş derdi insanlık olan birinin ne idüğü belli olan doltorlar hakkında söylemlerini konuşuruz. Diyeceklerim bu kadar...

Cansu

Benim duam o ki şifa bekleyen bir dolu insana şifa vesilesi olan bu insanın daha çok gideceği yol olması, emin olun ne idüğü belirsiz o ilaçları size reçete edenler var ya devlet hastanelerinde yeri geliyor hasta bir yaşlıyı, çocuğu ateşli anneyi öyle bir azarlıyor ki ve hiçbir şey de yapamıyorsunuz bu durumda kapılarında beklemeye devam ediyorsunuz neden mi gidilecek başka bir yol yok diye düşünüyorsun o anda. Demem o ki ben bu kapıda sizin anlattıklarınıza şahit olmadım sabri bey babacan bir adam aksini yapmış olsa da beyan ederdim.

Cansu

Eda hanım tüm yazdıklarınızı tek tek okudum ve size yazılanlarıda tabii. Şunu size belirtmek isterim oğlum dehb tanılı bir çocuk yaşadığım zorlukları size anlatamam inanın bana o kadar çaresiz kalıyordum ki bir anne olarak ben şu yazdıklarınızı yapsa idi bana gerçekten sabri bey, inanın amenna bile diyebilecek durumdayım ki asla öyle biri değil dalga geçti dediğiniz konular sizinle ilgili zannedip uslüpsuzlukla suçlamışsınız emin olun kendisini tanıyanlar bilir ki o söylemler doktorlar içindir. Ama siz kendisini tanımıyorsunuz bunu anlayabiliyorum ve o söylemleri şahsınıza algılamışsınız. Telefonda kaç kez konuştuk hiç terslenmedim karşımızda 50 yaşında ümmetin evlatlarının yükünü taşıyan bunu kendine dert edinmiş biri var ayrıca herkesin bir mizacı var ama niyetini bilmiş olsaydınız burada zaten bunları konuşuyor olmazdıķ.

Hilal
Hilal

Bende sizin yazdıklarınızı sonuna kadar okuyamadım sıkıldım çünkü anlattıklarınız sizi ele veriyor konuşmalarda ki tepki size değil doktor geçinen kişilere bile olduğunu anlamamışsınız uyutuluyor kandırılıyorsunuz çünkü, yıllardır doktorların iyileştiremediği bir çok kişiyi bu sayfa iyileştiriyor kökten çözüm sunuyor görmek istemeyen görmez herkese de nasip olmuyor demek ki biz çok şanslıyız

Efe
Efe

Eda ben sana başka bir konuda yazmak istedim bu lüks casino hakkında bir paylaşım yapmışsın orada yorum yazamadım acaba bir sonuca vardın mı ne yaptılar ve sen ne yaptın benimde durumum aynı seninki gibi

Eda

Maalesef kimlik istiyorlar bende yüklemek istemiyorum kaldı öyle ama en azından yazılı bir beyan var burda da olsa bundan sonrasından ben sorumlu olmam diye düşünüyorum

Yasemin
Yasemin

Bende bugün görüştüm Sabri beyle hiçte kibirli değil çok candan konuşuyor hiç kendimi kötü hissetmedim hatta birkaç kez sözünü kestim derdimi hızlı anlatayım diye onda bile terslemedi beni öyle uçuk fiyatlarda yok ortada. Onun tarzını tavrını anlamak için sayfasında aylarca takip ettim danışanların yorumlarını okudum gözlemledim ona göre adım attım nasibimde varsa bende payıma düşeni alacağım.

Abdurrahim
Abdurrahim

Siz şimdi buraya bunu yazdınız diye Sabri hoca kötü birimi oldu? Ya da insanlar yararlanamıyor mu bu adamın hizmetlerinden... Adamı bilmesek inanacağız da bu yaptığınız diğer insanların yararlanmaması için düpe düz iftira...

Eda

Ayrıca Sabri bey'e neden Sabri Hoca dediğinizi öğrenebilir miyim? Doktor mu kendisi? Cami de hocalık mı yapıyor? Merakımdan soruyorum

Eda

Lütfen gördüğünüz faydaları delilleriyle, gerçek kimliğiniz ve aldığınız ürünleri faturaları ile paylaşın da sabri beyin arkadaşı olmadığınızı anlayalım :)

Figen
Figen

Eda hanım nasıl bir üslupla konuştuysanız Sabri bey melek gibi adamdır surda insanlar sizi muhatap alıp cevap veriyorsa emin olun hepsi fayda gördüğü için siz sifaniza vesile olacak tek Elle tutulur çıkış yolunu elinizle ittiniz o kadar diyeyim size geçmiş olsun

Kübra
Kübra

Telefon numarası paylaşıyor. Paylaştı. Sabri bey gayet kişisine göre kibar biridir. Siz ters anlayıp ters cevap verdiyseniz bilemem. Ayrıca adamın maddi bir çıkarı olmadan kaç kişiye yaptığı üründen gönderiyor. Ürünü alıp yan etki görüp buraya yazsaydınız tamam ama daha bir ürün almamissinz size ürün pazarlamamis ve siz yinede bu şekilde konusabiliyorsunuz. Açıp kibarca davranıp size ürün kakalayanlar gibi yapmadığı için mi bu şikayetiniz merak ettim. Doktorlara gelincede onca doktor gezip hiçbir sıkıntıya sebep bulunamayıp bu macun ve kremlerle sifalanan bir sürü insan var. Ve üstelik olay maddiyat değil tamamen insanlara faydalı olabilmek.

Berivan
Berivan

Merhaba sizinle sadece Instagram'dan mi iletişime geçti numarası var mı sizde

Eda

Hayır telefon numarası yok Instagram'dan direk arama yapıyor kendisi, o nedenle uygulama içinde değilken araması düşmedi 2 kez aramış bende arıyorum gördükçe açar açmaz tersledi direk bu son şansındı diye o kadar bozuldum ki maalesef, inanılmaz kibirli bir insan asla dinlemiyor sürekli alay eder gibi konuşuyor bir süre sabrettim belki dedim şifa vardır falan ama sonra dedim ki kelin ilacı olsa başına sürerdi telefon numarası yok ne gönderecek ne kadar isteyecek belli değil, birileriyle iş birliği ile çalışıyorum dedi ama detay vermedi bulaşmak istemedim zaten

@gozdearicilik Şüpheli Ürün Satışı Ve Müşteri İletişimi Sorunu

06 Aralık 2024 18:53
@gozdearicilik Şüpheli Ürün Satışı Ve Müşteri İletişimi Sorunu
Melike sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 12:21
Alerji Tedavisinde Hayal Kırıklığı Ve Engellenme
Garibn sonuçtan hiç memnun değil

@gozdearicilik Şikayetçiyim

20 Ocak 2025 16:46