Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Paramount Pictures Türk Film Grubu

14 Şubat 2024 09:44

9 Şubat 2024 tarihinde paramount pictures adında bir şirket olduğunu ve yorum ve video izleyerek yorum ve video başına 100 ile bin lira kazanacağımız söylediler. Ama herhangi bir ücret talep etmediler.
IBAN bilgilerimi aldılar. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Beni bir telegram grubuna aldılar. Telegram grubunda yaklaşık 3600 kişi var.
Bunların. 300 ila 400 kişisi aktif olarak mesaj atıyor. Ne olduğunu bilmiyorum. Pek anlamadım. Sadece biri bana mesaj atıyor ben de o görevleri yapıyordum. Sonra dediler ki bir görev var, onaylıyor musun? Ben de evet dedim. Ondan sonra dediler, sipariş atacaksın görev diye. Onları yapmaya başladım.
Sonra 8.000 TL yatırmamı söylediler yatırdım. Sonra şimdi de. 13.000 TL yatırımı talep ediyorlar. Geri çekilmek talebinde bulundum. Kabul etmediler.
Gruptaki birkaç kişiye sordum hepsi güvenli dedi. Ben yine de inanmadım. Şu an buraya paylaşıyorum. Umarım benim gibi birileri vardır ve bana yardımcı olur. Paramount pictures şirketi.

Yorumlar (24)

Bana ay ne i bu şekilde dediler bu sviyede 7bin daha yatırın diyorlar

Veysel
Veysel

Arkadaşlar kusura bakmayın da Bedava peynir Fare kapanında olur bilmiyor musunuz Bir kere Endonezya dan sahte numaradan mesaj ile ulaşıyorlar Bana da geldi aynı mesaj Neden bu kadar tongaya düşüyorsunuz. Yeni kurbanlar olmaması için ekran görüntüsü ile emniyet siber suçlarla mücadeleye şikayette bulunmanız herkesin menfaatinedir

Ömer
Ömer

Benimde başıma aynısı geldi 3 üncü seviyenin son bölümünde yaklaşık ilk etapta 800 yapardm sonra 2700 TL daha attım sonunda 7271 TL daha atın sonra görev biter paranızı çekersiniz 3400 TL içeride alamıyorum gruplarındaki insanlarda hep onlardan yalan dolan paranızı kaptirmatin ikinci seviyeye kadar oynayıp bırakın 3 üncü seviyenin son bölümünde adamı çarpıyorlar

Akkum
Akkum

Bende yönetici denilen bir bayanın komple kimlik bilgileri mevcut cuma günü suç duyurusunda bulunacağım belki oradan bir şey çıkar

Murat
Murat

Ben 46 bin yatırdım hala görev diyor ulann kaç defa yatıracağız bunun yüzünden arabamdan oldum MK ne yapacağız buna karakola gitsek bir şey yapmazlar

Asman
Asman

Gidelim bence başkalarının canını yakmasınlar bari

Sayeste
Sayeste

Merhaba Aynı Yöntem ile bana da gelindi bugün 19 bin tl ödeme yaptım son görevin kaldı deyip 29 bin tl daha istiyorlar şüphelendim yatıramadım ve yatırmadım da. Toplu olarak bir yol izleyelim aynı durumda mağdur olanlar olarak... Tamamen uydurma ve sonu olmayan bir durum. Her zaman biz. Gibi insanları buluyorlar. Ekonomik sıkıntılar, Feraha erişme isteği, Kafa rahatlığı her ne olarak adlandırırsanız 20 bin tl Para yaptırmışım 1200 TL para çekmişim ve henüz yeni uyanabildim. Aldıkları gruptaki kişiler fakr ve çekilen videolardaki kişilerde tamamen cezbedici olması için... Ortak bir dava açalım bu şahıslara. Ok diyen arayabilir beni

Azra

Hocam acaba kaçıncı seviyeye kadar para hesaba yatyor şu an 13 bin yatırmak için 7 bin istiyorlar

Nilgün
Nilgün

Bende aynı durumdayım 8 binom kapatırdım ne yapacağım bilmiyorum

Yakup
Yakup

Merhaba! Bende mağdurum ne yapacağız bilmiyorum

Ahmet
Ahmet

Bende mağdurum aynı durumları bende yaşadım çözüm bulan varsa ahmetbal33 telegram ulaşabilir mi

Bana Telegram'dan yaz

Veziroğlu

Bunlar sana en çok ne kadar para yatırdı ve benden 2600 alıp engellediler PC'ler

Nuradin
Nuradin

Merhaba ben de mağdur oldum yardım edebilir misin

Tutku
Tutku

Bizde aynı durumdan mağduruz sizinle iletişime gecebilirmiyiz bir çözüm bulabildiniz

Sibel

Bu paramounta para yatırıp ve alan oldu mu güvenilir mi 130 binin kaldı vermiyor son parayı yatar al diye son istediği de 130 bin daha yatır al paranı diyor şikayet eden ve sonuç alan var mı birileri bir şey yazabilir mi benumle aynı durumda olan var mi

Ersin
Ersin

Arkadaşlar ben de aynı durumdayım benim de şu anda 246.000 gözüküyor benden 60 bin lira istiyorlar bugüne kadar 48.000 yatırdım işin 141 bin lira iken çekeceğimi söylediler sonra bana talimatlar gönderdiler şu şekilde yapacaksınız diye kelime oyunları ile yanlış yaptınız o yüzden bloke oldu şimdi bunu düzeltmek için şu adımları izleyeceğiz dediler en son görev verdiler tekrar ve bakiyede görünen 240.000 lira 60 bin lira daha yatırmamı istiyorlar bu işin sonu yok herhalde bir yerden alan Yeter artık denemenizi bekliyorlar ama ben ekran kaydı almıştım kimlik numaraları kadının benimle muhatap olan kişinin kimliği ve t. C. Numarası kimlik resmi vesaire var bu konuda basına önce Murat a** veya feyzan hanım gibi başvuruda bulunacağım 48.000 liramız yandı gözüküyor

Salih
Salih

Ersin telegram adresini yaz

Furkan
Furkan

Ersin benimle Telegram'dan iletişime geçer misin?

Veziroğlu

Kardeşin senden en çok ne kadar yatırmanı istediler Telegram'dan engelliler bizi

Fatoş
Fatoş

Merhaba bende aynı durumla karşılaştım para çekmem için vergi ödemem gerektiğini söylüyorlar şu an ne yapacağım bilemedim

Elvar
Elvar

Bende mağdurum

paramount-pictures-turk-film-grubu-1.jpg
Veziroğlu

Fatoş hanım kaç. Bin tl kaptırdın bunlara

Sibel

Ne yaptınız Fatoş hanım nr kadar yatırdınız ne kadar alacaksınız ve vergi dedgi ücret ne kadar ödediniz mi onu da buraya da yazarmisniz süreci ve sizinle konuşan yöneticinin adı ne.

19 Kasım 2024 00:49

23 Ekim 2024 12:10