GoPro Hero 10 Black Şarj Ve Batarya Problemi

03 Mayıs 2023 15:56

5 gün önce GoPro 10 hero Black aldım,

1. Sıkıntı : kamera şarjdan çıktıktan sonra açma tuşuna basıyorum açılmıyor bataryayı çıkar tak yapmam gerekiyor.
2. Sıkıntı: kamerayı sabah saat 9:30'da şarja bıraktım saat 14:40 ta aldım ışık yenı söndü. Mak 3 saat şarj olan batarya nasıl 6 buçuk saat sürdü.
3. Sıkıntı: her şeyin göstergesi bataryanın bozuk olması bence çünkü %100 olmuyor açtığımda %98 gibi bir oran gösteriyor ekran.
4. Sıkıntı: kamera kapalı olmasına rağmen o kadar ısındı ki bataryayı çıkarıp çantasına o şekilde koymak zorunda kaldım.

Her şeye rağmen kamera güzel çekim yapıyor bu konuda çok memnunum ancak biranda bitmesi şarjın boşalması sıkıntı bir durum. Konu hakkında yardımcı olmanızı rica ederim fatura ve diğer bilgileri sizle paylaşabilirim.

Yorumlar (8)

Hızır
Hızır

Burak bey aynı sorun bende de mevcut ne gibi düzeltmeler yaptınız yazar mısınız

Ejder
Ejder

Merhaba 1 yıl önce şubat ayında GoPro 10 aldım 1 hafta kullandım ve rafa kaldırdım. Şimdi şarj edip açmaya çalışıyorum açılmıyor. Bataryası ölmüş olabilir mi? Şarjda iken ekran yanıp sönüyor. Açılmıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Arzu
Arzu

İyi günler batarya ile ilgili sıkıntıyı bizde yaşıyoruz hem çabuk bitiyor hem de şimdi açılmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Emre
Emre

Burak bey merhaba size nasıl ulaşabilirim bende aynı problemi yaşıyorum!

Yelda
Yelda

Merhaba Burak Bey, tüm sıkıntıların aynısını bende yaşıyorum. Sorunu nasıl çözdünüz? Ben garanti için Teknosa'ya götürmeyi planlıyorum, sizin çözümünüz nasıl oldu? Teşekkürler.

Burak

Yelda Hanım selamlar kimse Teknosa'dan dönüş yapmadı ancak sanırım kendim çözdüm durumu. Sorun bence uzun süre depolarda kalan bu ürünlerde, pahalı ürünler olduğu için batarya olduğu yerde bozuluyor sanırım açıkçası hiç değiştirmek için ugrasmadım. Sebebi uzun bekleme süreleri. Ayarlarda ve bir iki tane manuel düzeltmeden sonra şu an çalışıyor. Eğer beklemek için vaktiniz varsa en iyi düşündüüğüün gibi teknik servis. Eğer benim gibi yapmak isterseniz ayarlamanız gereken birkaç şey olacaktır Yiğit beye de belirttiğim gibi sizde bana ulaşabilirsiniz

Yiğit
Yiğit

Merhaba burak bey bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum çözebildiniz mi acaba?

Burak

Yiğit Bey Merhaba, ne yazık ki bir dönüş alamadım ancak bu süre zarfında kendi denemelerimi yaptım şu an düzgün çalışıyor gibi. Ancak bu durumun if leri mevcut yani demek istediğim kullanımla ilgili birkaç ayrıntıya dikkat etmek gerekiyor. Şayet aynı sıkıntıyı yaşıyorsanız bana ulaşabilirsiniz size hangi durumlarda ne yapılması gerekiyor açıklayabilirim. Teşekkürler