Goon Bebek Bezi Cırtları Kopuk Geliyor

Goon Bebek Bezi Cırtları Kopuk Geliyor
10 Ocak 2024 14:12875
Faruk'un Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim şikayetimin akabinde hemen iletişime geçtiler hatalı ürünleri alıp yerine fazlası ile gönderim yaptılar markaya ve çalışanlara teşekkür ederim ürünlerin arkasında durdukları için Goon kullanmaya devam edeceğim ☺️

Goon marka bebek bezi. Ürünü indirimde toplu almıştım hemen hemen her pakette sıkıntılı bezler var ya cırtları kopuyor ya da görselde olduğu gibi çirtlar beze dikilmemiş halde içinde duruyor. Paranın çöpe gitmesini istemiyorum yetkililer buna çözüm bulsun ve mağduriyetim giderilsin

10 Ocak 2024 14:37 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, GOO.N Türkiye Ekibi

10 Ocak 2024 14:37

Sn. Faruk Z. ; Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Japonca’da “iyi yetişmek ve büyümek” anlamına gelen GOO.N için en önemli öncelik bebeklerin iyi yetişmesi ve büyümesidir. Oluşan aksaklığın bir kez daha yaşanmaması amacı ile gerekli önlemler şirketimizce alınmış olup tüm birimlerimiz ve müşterimiz bilgilendirilmiştir. GOO.N ekibi olarak satış öncesi ve sonrası müşterilerimizin taleplerinde, yanında olduğumuzu ve bize her zaman ulaşabileceği konusunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, GOO.N Türkiye Ekibi

Faruk
19 Ocak 2024 12:12

Goon Bebek Bezlerinde Taşma Sorunu Ve Ulaşım Engelleri

21 Şubat 2025 18:531.205

Goon marka bebek bezi ile ilgili benzer şikayetler gördükten sonra ben de yaşadığım problemi belirtmek istiyorum. 5 numa...

Goon Bebek Bezlerinde Yapışkan Kalıntı Sorunu

8 Ekim 2024 20:131.036

"Şirket taraflarına göndermiş olduğum bezlerin hatalı olduğunu analiz raporuyla tespit etmiş. Böyle bir durumla karşılaşmış olduğum için üzgünüm. Fakat aylardır bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Şirket gereken özrü diledi ve 1 yeni paket bez ve ıslak mendil yolladı. İlgililere teşekkür ederim. Bir daha böyle bir durumla karşılaşmam umarım."

30 Aralık 2024 23:121.696

Çocuğuma Goon bebek bezi markası kullanmaya başlamıştım. İlk başta 1 paket aldım sorun yaşamadım. Memnun kalmıştım. Bunu...

Goon Bebek Bezleri Sızıntı Sorunu Ve Memnuniyetsizlik

Goon Bebek Bezi Bezlerde Yan Bantlar Elimde Kalıyor/zor Açılıyor. Tam Yapışma Olmuyor.

5 Şubat 2024 12:582.324

Goon Premium soft bebek bezini Çok övgüler üzerine denemek istedim, indirim de vardı fırsat vereyim dedim. İçerik olarak...

Goon Bebek Bezi Lekeli Paketler, Pis Bezler

Kader
Goon'un Göz Yakan Bebek Şampuanı

Goon'un Göz YakanBebek Şampuanı

Neslisah
Goon Bebek Bezi Samsun Ebebek Atakum Aldığım Goon Marka Bezin İçindeki Yapışkan Madde

Goon Bebek BeziSamsun Ebebek Atakum Aldığım Goon Marka Bezin İçindeki Yapışkan Madde

Dilan