Teoman sonuçtan hiç memnun değil

Google Fotoğraf Ve Videolarım Kayboldu

Google Fotoğraf Ve Videolarım Kayboldu
20 Mart 2024 04:05

Google fotoğraflarda dün bir anda fotoğraflarım kayboldu. Yedekleme olmasına rağmen tekrar gelmiyor fotoğraflarım. 2015 den bu yana Google fotoğraflara güvenerek her şeyimi orada biriktirmiştim ancak birden bütün fotoğraflarım ve videolarım yok oldu acilen fotoğraflarımın yüklenmesini istiyorum!

24 Ağustos 2024 03:54

Depolama alanınız eğer dolduysa, sizin bilginiz olmadan fotoğraf ve videolarınızı çöp kutusuna taşıyor. Bugün fark ettim, daha önce de bu durum benim başıma gelmişti ve yardımcı olmadılar. Birçok fotoğraf ve videom silinmiş ve hiçbir şekilde geri getirilmedi. Bugün bir fotoğrafımı arıyordum, gezinirken yine birçok fotoğraf ve videom çöp kutusuna taşınmış ve hatta birçok fotoğraf ve videom silinmiş bile. Uygulamayı mahkemeye vereceğim, mail yoluyla bana geri dönüş yapılmasını umuyorum. İlk fırsatta adliyeye gideceğim ve Google Fotoğraflar'a tazminat davası açacağım. Ben hakkımı istiyorum; ya fotoğraf ve videolarımı geri yüklersiniz, uygulamaya kayıt olduğum andan bugüne kadar bütün fotoğraf ve videolarımı ya da mahkeme ve avukatlar yoluyla görüşürüz.

profile profile

Oğuzcan
Oğuzcan

Aynı sorunu yaşıyorum Google fotoğraflarda gezinirken 1 dakika önce gördüğüm görseller hiçbir işlem yapmadığım halde kayboldu. Sizin sorununuz çözümlendi mi

Hayır hala çözülmedi

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Google Fotoğraflarım Kayıp

10 Şubat 2024 21:10

Google Kaybolan Fotoğraflar

Amine
23 Ocak 2024 23:30
Pekka sonuçtan hiç memnun değil

Google Fotoğraflarım Ve Videolarım Kayboldu

Pekka