Fırat sonuçtan çok memnun

Google AdSense Tanımlanmayan Google Ads Ödemesi

Google AdSense Tanımlanmayan Google Ads Ödemesi
21 Mayıs 2024 14:56
Fırat'ın Teşekkür Mesajı
“Google ads bana mail atarak kartımdan kesilen paranın benim iznim yetkim bilgim olmadan alındığını kabul etti. Gelen maili bankaya ilettim bir hafta içinde para kartıma iade edildi. Google ads ve Enpara ya ve özellikle Şikayetvar ekibine teşekkür ederim.”

Kredi kartımdan bilgim dışında Google*ADS5952***680 c*@google.com ıe firmasından 1915 TL para çekilmiş. Fark eder etmez bankayı aradım kayıt oluşturdum ayrıca CİMER e yazdım ayrıca Google ads müşteri hizmetlerini aradım ve bana Google dan 'tanımlanmamış Google ads ödemeleri' aratmamı söyledi yaptım bir form çıktı onu doldurup bildirdim. Bakalım ne çıkacak umarım hallolur. Biri daha aynı şekilde yapmış parasını aldığını yazmış şikayet sitesinde gördüm. Yardımcı olmuşlar. Umarım bize de yardımcı olurlar

23 Mayıs 2024 14:44

Bugün Google ads den bana mesaj geldi kartımdan çekilen paranın benim bilgim olmadan çekildiğini ve çeken hesabın kapatıldığı belirtilmiş. Bankam ile görüşerek çekilen paranın hesabıma iadesini istememi söylemişler. Bende maili aynen bankaya ilettim. Bakalım ne olacak

28 Mayıs 2024 16:49

Fatmanur
10 Şubat 2024 22:04
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
08 Ekim 2023 14:04

Yılmaz
26 Aralık 2023 23:26

28 Nisan 2024 22:14
Google Ads4 Haksız Çekim
Google Ads4 Haksız Çekim
Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 10:52
Google AdSense Kredi Kartımdan İzinsiz Para Çekti!