Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Ultragrip 8 Ve Çözülemeyen Sağa Çekme Titreme Sorunu

24 Kasım 2023 19:57

2021 Ekim ayında internet üzerinden 4 adet 205 55 R16 ölçüsünde Goodyear Ultragrip 8 lastik aldım ve aracıma taktırdım. Aldığım günden beri sağa çekme ve titreme sorunundan bir türlü kurtulamadım.

Geçen sene 7 bin kilometredeki aracıma yaptırmadığım ön takım kontrolü, rot ayarı kontrolü kalmadı. Yetkili servis dahil birçok lastikçide balans yaptırdım. Giden vaktim, balanslara ve benzine verdiğim ücret de cabası. Yine de sorun çözülmeyince lastikçiler, sorunun lastiklerden kaynaklandığını söyledi ve ben de bunun üzerine Goodyear bayilerinin yolunu tuttum.

Konuşmanın başında 'Evet, ben yetkili bayiyim' diyen bayiler, internetten lastik aldığımı ve incelemeye göndermek istediğimi duyunca bir anda yalan bahanelerle başlarından savma çabasına giriştiler. 3 sezondur mecburen bu lastikleri kullanıyorum, çünkü lastik fiyatları malum.

Goodyear müşteri hizmetleri ile görüştüğümde beni yönlendirdikleri bayiler bile işi yokuşa sürerek Cuma günü götürdüğüm lastiği kabul etmeyip 'Bugün gönderemem, Pazartesi getir.' diyorlar. '3 gün lastikle mi gezeceğim, dükkanınızda dursun Pazartesi gönderin' dediğimde ise 'Depomda yer yok, lastiğin kaybolursa karışmam.' gibi bir ifade kullanıyorlar.

Hadi garanti sürecini, değişim yapılmasını vs. Geçtim, bari hangi lastikte sorun olduğunu tespit etmek için bana yardımcı olsalar, o lastik yerine bir adet lastik alıp sorunu çözeceğim. Uzun lafın kısası, iş sürekli bayiler tarafından yokuşa sürülerek lastiklerimin garanti süresi doldu ve daha 20 bin kilometredeki aracımla direksiyonu 3 saniye sola çekmediğimde kendimi en sağda buluyorum.

Ayrıca adeta AVM'lerdeki masajlı koltuklar gibi alttan titreşim yapan 4 adet lastiğe sahibim. Yukarıda belirttiğim gibi, sizin gibi büyük bir firmaya yakışır bir şekilde en azından sorunlu lastiği tespit edebilmem için yardımcı olursanız memnun olurum ve bu sayede mağduriyetim de bir nebze giderilmiş olur.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Lastikte Garanti Sıkıntısı

Serdar
21 Şubat 2024 14:00
Goodyear Lastikte Garanti Sıkıntısı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 20:52
Goodyear Lastiklerinde Güvenlik Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Kış Lastiklerinde Üretim Hatası Ve Çözüm Eksikliği

Abdullah
02 Mart 2025 22:27

23 Ocak 2024 17:50
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 18:01