Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 13:16

20.04.2023 tarihinde Kayseri Ateş Akü ve Lastik Bayii'nden 205/55 R16 ebatlarında 4 adet yazlık Goodyear marka araç lastiği satın aldım. Lastikleri satın alırken, '2 yıl garantilidir, herhangi bir sorunda firmamız malın arkasındadır.' diyerek firma görevlileri tarafından bana bilgi verildi. Ancak 27.02.2024 tarihinde lastiklerde yıpranma ve lastiğin yanaklarında oyulma şeklinde bir aşınma meydana geldi. Bu durum üzerine firmaya başvurarak lastikleri incelemeleri için teslim ettim. Bana 20 iş günü içinde dönüş yapacaklarını söylediler. Bugün kendileriyle iletişime geçtiğimde ise lastiklerde imalat ve üretim hatası olmadığını, yol tehlikelerine maruz kalmaları sonucu lastiklerin yıprandığını ifade ettiler. 'Lastiği yolda süreceğim.' diyerek lastikleri almadım. Açıkça yolda süreceğim belli olmasına rağmen bunu yol hasarı olarak nitelendirip değişimini reddeden bayi, satış öncesinde verdiği garanti sözünün arkasında durmamakta, satış sonrasında ise müşteri memnuniyetini ve sorunlarını dikkate almamaktadır. Lastiklerin alındığı gün gelip alınmamı, aksi takdirde kanunen suç işlemiş olacağımı söyleyerek tehditvari ifadelerle psikolojik baskı uyguladılar. Lastiklerin değişimini veya ücret iadesini talep ediyorum.

02 Nisan 2024 22:09

Firma tarafından tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Firmadan hukuki yollar vasıtasıyla şikayetçi olacağım

11 Ocak 2024 12:42
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Lastik Güvencesi Hayal Kırıklığı

Yusuf
27 Aralık 2024 09:18
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Lastiklerin Üretim Yılı Yanlış Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz Davrandı

09 Eylül 2025 14:08
satin-aldigim-lastiklerin-uretim-yili-yanlis-ve-musteri-hizmetleri-ilgisiz-davrandi-2.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 20:52

11 Eylül 2023 17:54