Goethe Institut Sertifikam Elime Ne Zaman Ulaşır

18 Şubat 2024 11:07

09.02.2024 de İzmir de A1 sınavına girdim 14.02.2024 tarihinde sınavı geçtiğimi öğrendim. 22.02.2024 tarihinde İzmir Alman konsolosluğunda görüşmem var ve sertifika elimde olması gerekiyor mail attım ama dönüş olmadı. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor
Teşekkürler

Yorumlar (6)

Gülsüm

Sibel hanim. Korkmayın sakin oluesaniz kazanacaginza inanıyorum nerede gireceksiniz arti sınav sonucunuzu ve nasıl gecidigini yazarsanız sevinirim

Sibel

Ah teşekkürler. Ben buradan bildirim almadığım için görmemişim belki daha sonra buraları inceleyecekler için de güncellemek isterim sınavıma İstanbul Beyoğlu'nda girdim yazılı sınavda heyecanla hatada bulundum sözlü kısmım tamamen You tube örneklerindeki gibiydi ve kitabi hatim ettim🥹 74 puan aldım.

Gülsüm

Bende evde çalışıyorum sedat ünverin kitabıyla esim kuaför Almanya'da a 1 sertifikası hala devam ediyorlar diyorlar hayirli bakalım nitelikli is göç yasasında

Sibel

Ben de aynı kitabin yolunu izleyip internetteki alıştırma videoları ile evde çalışıyorum perşembe sınavım var 🥹 çok korkuyorum.

Gülsüm

Zeynep hanim. Merhaba sınava kaç ay calisdiniz evde mi kursdami arti a

Zeynep
Zeynep

Yaklaşık 3-4 ay çalıştım sıfır almancam vardı evde çalıştım ama bir hocadan not aldım

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Goethe Institut Sınav Günü Değişikliği

26 Şubat 2024 21:27