Sema sonuçtan hiç memnun değil

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin ve Doktorunun İlgisizliği

17 Mayıs 2023 10:24

Giresun kadın doğum hastanesine gitmek gibi bir hata yaptım, randevu saatinden önce gittiğim halde doktor ve sekreteri çıkmışlardı. Alt kata hasta danışma yerine giderek arayabilir misiniz diye sordum ama bu sayfada gördüğünüz üzere hastaların danışacakları insanlar ne yazık ki görevlerinin farkında değiller. Bana önce aramamak için bahane bulup sonra müdüriyeti sorunca aradılar. Sonra doktor **'ya haber verdiler ve muayeneye geldi. Gayet ilgisiz ve alakasızdı. Hatta öyle ilgisiz ve alakasız ve zorla konuştu ki gittiğim için ben bin pişman oldum. Ayrıca sekreteri çıktığı için hasta kabule tekrar indim doktor sistemde girişimi görmediği için, yani arkadaşlar o gün hem sekreter hem hasta oldum.

Bu arada hasta danışanlarının davranışları gerçekten çok kötü ve bence o insanlara mesleklerinin önemi ve halkla ilişkiler için özellikle eğitim verilmeli. Sonra geldim nette bir bakayım dedim maşallah kadın doğum Hastanesi için şikayetler dolu, yani diyeceğim odur ki eğer özel sağlık sigortanız varsa bu hastaneye gidip kendinizi kötü hissetmeyin. Bu arada bir daha gitmeyi düşünmüyorum ama Sağlık Bakanlığı ve hastane müdürü hakkında bu kadar şikayet oluşturulan bir hastanede neden hiçbir şey yapmıyor inanamıyorum.

İnsana hizmet etmek için olan bir hastanede bu surat bu iletişimsizlik nedir anlamış değilim. Umarım bu şikayetler ilgili bakanlığa bildirilir. Ben ayrıca Sağlık Bakanlığı'na şikayet için oraya da yazacağım şimdi.

Randevu Kaosu Ve İlgisizlik

08 Kasım 2024 12:12
İsimsiz sonuçtan hiç memnun değil

5 Ocak Devlet Hastanesi 5 Ocak Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği İle İlgili

26 Temmuz 2024 13:35