Giant Ifc Giant İfc / Xtb

02 Haziran 2023 18:14

16 Mart 2023 tarihinde Giant IFC sistemine 10 birim dolar ile katıldım. 3 aydır sistemdeyim, 23 bin dolarım oldu. Bir hafta önce sistemden çıkmak istedim, çıkartmadılar. Zoraki kaldım. Bizi 300 dolar karşılığı XTB adlı başka borsaya atacaklardı, atmadılar. Paramız içeride kaldı, çekemiyorum. Şikayetçiyim.

03 Haziran 2023 11:40

16 Mart 2023 tarihinde Giant IFC sistemine 10 bin dolar para ile katıldım. 3 aydır sistemdeyim, 23 bin dolarım oldu. Bir hafta 10 gün önce sistemden çıkmak istedim, çıkartmadılar. Zoraki kaldım. Bizi 300 dolar karşılığı xtb adlı başka borsaya aktaracaklarını söylediler. Yani sizin borsa ya. 300 dolar da verdim. Xtb isimli borsaya da aktarmadılar. Param içeride kaldı, çekemiyorum. Siz nasıl böyle büyük bir şebeke içine girdiniz. Hesabımızı sildiler. Sizin adinizi kullanarak. Paramız ortada yok. Hesabımızda ortada yok. Sorumlu kişilerde internet ortamında ortaya çıktı. Xtb Sizden) ve giant ifc ) Şikayetçiyim. 16 Mart 2023 tarih Bu zaman zarfı içinde tüm resmi belgelerim bu 2 uygulamaların elinde başıma gelecek tüm sorun sıkıntılar bu iki borsa ve sorumlu kişilerin uzerindedir. Arz ederim.

02 Haziran 2023 22:55

02 Haziran 2023 19:09

16 Mart 2023 tarihinde Giant IFC sistemine 10 bin dolar para ile katıldım. 3 aydır sistemdeyim, 23 bin dolarım oldu. Bir hafta 10 gün önce sistemden çıkmak istedim, çıkartmadılar. Zoraki kaldım. Bizi 300 dolar karşılığı xtb adlı başka borsaya aktaracaklardı 300 dolar da verdim. Xtb isimli borsaya da aktarmadılar. Paramız içeride kaldı, çekemiyorum. Hesabımızı sildiler. Paramız ortada yok. Hesabımızda ortada yok. Sorumlu kişilerde internet ortamında ortaya çıktı. Şikayetçiyim. 16 Mart 2023 tarih Bu zaman zarfı içinde tüm resmi belgelerim bu uygulamaların elinde başıma gelecek tüm sorun sıkıntılar bu iki borsa ve sorumlu kişilerin uzerindedir. Arz ederim.

Giant Ifc Giant İfc Paramızı Çekemiyoruz Şikayet

Büşra
30 Mayıs 2023 22:24

30 Mayıs 2023 15:46

30 Mayıs 2023 17:10
Giant Ifc Giant İfc Sisteminden Paramızı Alamıyoruz.

İbrahim
30 Mayıs 2023 08:44