Genveon Painout Ice İsimli Sprey Üçüncü Kullanımda Sıkmadı

Selçuk
30 Haziran 2024 18:06

Geneon İlaç San. A. Ş. tarafından üretilen Painout Ice isimli spreyi doktorumun tavsiyesi üzerine satın aldım. Her kullandığımda çalkaladım. Tüp ağır ve içi çok katı. Tahmin ettim hep çalkaladım ve dik kullandım, daha ikinci gün sprey yapmadı. Başlığı çıkarttım tıkanıklık yok, sonra internette baktım sürekli bu sorun herkesin başına geliyor. Sanırım bu firmaya para kazandırmak için doktorlar yazıyor ve devletin parası bu firmaya akıyor. İki gün kullanamıyorsun. Burada başka şikayetlere numara bırakılmış ama pazar günü açan yok. Ağrılarımızla kaldık.

profile profile

Ogün
Ogün

Bu ilacı ayak altı yanmasına kullansak iyi gelir mi

Emre

0 (212) 376 65 00 numaralı telefondan sorununuzu iletin. Aldığınız eczacınız üzerinden de halledebilirsiniz. İlacı çalışan mümessil arkadaşa ulaşıp durumu anlatırsa firma kanalından yardımcı olunacaktır

Emre

Merhabalar Genveon ilaç çalışanıyım. Bozulan ürününüzü aldığınız eczaneye götürürseniz firmamız tarafından yenisi ile değişim yapılır. Eğer eczane olumsuz yanıt verirse firmaya da ulaşabilirsiniz. Firmamız için hasta memnuniyeti ilk sırada gelir. Sorununuz çözülecektir. Sağlıklı günler

Nermin
Nermin

Peki firma telefonu yazar mısınız, inşallah değiştirirler

Genveon İlaç Püskürtme Yapmıyor

Hüseyin
27 Şubat 2024 12:18
Genveon İlaç Püskürtme Yapmıyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Sprey Ve İletişimsizlik Sorunu

İbrahim