16 Eylül 2024 13:57

Genius Store'dan 5 tane t-shirt aldım, kullanmaya başladım. Yaklaşık 20 gün sonra son t-shirt'ü açtım, giymek üzereyken delik olduğunu gördüm. Firmayla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim, 14 gün geçmiş iade alamayız gibi bir şey söylendi. Ben de bunun benim hatam olmadığını, üretim hatası olduğunu anlatmaya çalıştım. 'Nereden bilelim üretim hatası olduğunu, belki siz yaptınız, değiştiremeyiz' gibi saçma sapan bir cevap verdiler. Belki ne ya, belki ben yapmışım, böyle bir şey mi var? Sen o fotoğrafı gördüğünde, üreticisiysen kasten mi, üretim hatası mı olduğunu anlayamıyor musun? Velhasıl kelam, ilk ve son alışverişimdi.

Genıus
Genıus

Merhaba efendim değişim ve iadeleri zaten kabul ediyoruz ancak 14 günlük süreç geçtikten sonra bunu dile getirmeniz ve işlem beklemenizi hiçbir marka yapmaz aksi takdirde diğer müşterilerimizde şikayet oluşturur.

Bu da kanıtıdır

Olcay

Bir de telefonda da konuşurken böyle nazik olabilirsiniz. ''nereden bilelim sizin yapmadığınızı'' gibi cevap vermezsiniz umarım inşallah insanlar alışveriş yapmadan önce bunları okurlar

Olcay

O zaman aldığımız ürünleri geldiğinde kalite kontrolünü biz yapacağız doğru mudur? Çünkü 5 tane ürün aldım bu da giymek için sona kalmış ve 14 gün geçmiş neyse çok önemli değil dediğim gibi ilk ve son alışverişimdi

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 16:13
Diddy Butik Defolu Ürün Değişimi
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 13:13

15 Temmuz 2024 14:03