Gemlik Devlet Hastanesi Bursa Gemlik'te Bir Çocuk Doktorunun İlgisizliği Hakkında Şikayet

30 Nisan 2024 18:54

Bursa Gemlik Devlet Hastanesi çocuk doktoru G***** P*******'a çocuğum H**** F**** A******* ile 30 Nisan Salı günü gittiğimde, maalesef beklediğim ilgiyi göremedim. Çocuğumun daha önce astım atakları ve solunum sıkıntısı nedeniyle yatış hikayesi olmasına rağmen, bronşit teşhisi konulmuş ve 'Bir şeyi yok, geçer' denilerek durumun ciddiyeti göz ardı edilmiştir. Doktor hanım, bizi odada bırakarak yemeğe çıkmıştır. Öksürükten moraran çocuğuma bakılmadan acil servise yönlendirildim ve orada 4 saat müşahede altında kaldık. Ayrıca, 1 yıldır doktor hanımın yeterli ilgiyi göstermemesi nedeniyle çocuğumun hastalığı ilerlemiş ve astım olmuştur. Bu durumu fark eden 4 çocuk doktorunun yönlendirmesiyle çocuğumun yatışı yapılmıştır. Durumu doktor hanıma ilettiğimde ise 'O zaman Uludağ Üniversitesi'ne götür' şeklinde alaycı bir tavırla karşılaştım. Gerekli özenin gösterilmediğini düşünüyorum ve bu konuda gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

30 Nisan 2024 18:40

Bursa Gemlik devlet Hastanesi çocuk doktoru Gülşah parlakay yurttaş çocuğum h** f** a*** 30 Nisan salı günü gittiğimde başından atmış çocuğun daha önce yatış hikayesi Astim atak solunumu sıkıntısı olduğu halde bir şeyi yok diyerek alay etmiş kendisi bizi odada bırakıp yemeğe çıkmıştır. Kendisi öksürükten morarmış çocuğuma bakmayıp acil servise tekrar gidip 4 saat müşahede kaldığımı belirtmek isterim. Ayrıca 1 senedir kendisi yüzünden düzgün bakmadığı için çocuğumun hastalığı ilerlemiş Astim olmuştur bu konuda gerekli özenip gösterilmediğini 4 çocuk doktoruna fark etmiş onun yönlendirmesiyle yatış yapılmıştır kendisine dediğimde o zaman uludag üniversitesine götür diye alay etmiştir gereğinin yapılmasını rica ediyorum

03 Kasım 2023 11:20
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Gemlik Devlet Hastanesi Acil Servisinde İlgisizlik Ve Kötü Muamele

08 Ocak 2025 01:59

Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Kaba Ve Anlayışsız Doktor Deneyimi!

05 Nisan 2025 13:19

27 Kasım 2023 11:00