Gelecek Varlık Yönetim

1.173 Şikayet
Gelecek Varlık Yönetim
(149 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
11 Ekim 2023 15:17
Kervan sonuçtan hiç memnun değil

Kervan
10 Ekim 2023 22:23

Oğuz
10 Ekim 2023 16:52
Mehmet sonuçtan çok memnun
10 Ekim 2023 16:52

"Teşekkür ederim ilginiz alakanız için..."

Mehmet Şikayetini Yayından Kaldırdı

Ayse
10 Ekim 2023 16:32
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
10 Ekim 2023 10:17
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem

Hakan
03 Ekim 2023 19:10

Ufuk
01 Ekim 2023 15:29
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Melisa
28 Eylül 2023 18:03

Ercan
28 Eylül 2023 12:24

Resul
27 Eylül 2023 12:23
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Gelecek Varlık Yönetim Borç Kapatma Çilesi

Tanju sonuçtan çok memnun

Tanju
24 Eylül 2023 23:20

"Teşekkürler abla"

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
22 Eylül 2023 16:00

Marka Profili

Gelecek Varlık Yönetim 9 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Gelecek Varlık Yönetim nedir?

Gelecek Varlık Yönetim A.Ş. banka ve diğer finans kuruluşlarının tahsili gecikmiş alacak portföylerini satın alarak borçların çözümlenmesi alanında hizmet veren finansal bir kuruluştur.

Gelecek Varlık Yönetim iletişim kanalları nelerdir?

Gelecek Varlık Yönetim iletişim kanalları arasında; 444 4 489 no’lu müşteri hizmetlerini arama, [email protected] destek e-posta adresine mail gönderme gibi seçenekler yer almaktadır. Diğer Gelecek Varlık Yönetim iletişim kanalları için ise buraya tıklayarak Şikayetvar’ı ziyaret edebilirsiniz.

Gelecek Varlık Yönetim borç sorgulama nasıl yapılır?

Gelecek Varlık Yönetim borç sorgulama için öncelikle “İnternet Şubesi”nden isim-soy isim, TC kimlik numarası ve telefonunuzu girerek şifre alma işlemi yapmanız gerekmektedir. Daha sonra telefonunuza gelen şifreyle borcunuzun Gelecek Varlık Yönetim’e devredilip edilmediğini ve diğer borç detaylarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Gelecek Varlık Yönetim borç yapılandırma nedir?

Gelecek Varlık Yönetim borç yapılandırma sayesinde borcunuz size de uygun bir taksit ve ödeme imkanıyla yapılandırılır ve borcunuzu bu yapılandırmanın esaslarına göre ödersiniz.

Gelecek Varlık Yönetim ile ilgili daha farklı bir sorum var.

Gelecek varlık Yönetim hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya Şikayetvar'a yazabilirsiniz. Böylece sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Güven Varlık Yönetim Hakkında

Güven Varlık Yönetim, 2005 yılından beri hizmet veren bir finans kuruluşu olarak karşımıza çıkar. Güven Varlık Yönetim A.Ş.'nin temel hizmet alanı içerisinde bankaların ve diğer finansal kurumların, tahsilleri gecikmiş alacak portföylerini satın alarak, borçların çözümlenmesi yer almaktadır. Kurulduğu yıldan bu yana güven ve kalite ile hizmet vermekte olan Güven Varlık Yönetim Anonim Şirketi, yine kurulduğu tarihten itibaren düzenli olarak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, yani BDDK tarafından denetlenmekte ve kontrol altında tutulmaktadır. Bir Fiba Grubu iştiraki olan Güven Varlık Yönetim A.Ş., grubun finans alanındaki tüm faaliyetleri kendi sorumluluğu altında yürütme sorumluluğuna layık görülmüştür. Fiba Grubu'nun finans sektöründeki yatırımlarının tamamı bankacılık, faktoring, leasing ve sigortacılık takibi alanlarında yer alırken, finans dışı yatırımları ise daha çok garyimenkul, yenilenebilir enerji, turizm ve perakende sektöründe baş göstermektedir.
Güven Varlık Yönetim ailesi, finansal çözüm arayan bireysel veya kurumsal her bir partiye güven ortamı çerçevesinde hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Kişiye özel, çözüm odaklı yaklaşımları ile hareket eden Güven Varlık Yönetim, çözüme yönelik alternatif çözümler sunarak temsil ettiği müşterilerine daima yanlarında olduğunu hissettirme konusunda oldukça başarılıdır. Misyon itibariyle kişileri ve kurumları, borçlarından kurtarıp yeniden finansal özgürlüklerine kavuşturmak amacını güden firma, vizyon olarak kendine varlık sektöründe liderliği belirlemiştir. Pazar payını artarak sürdürmek isteyen Güven Varlık Yönetim'in yenilikçi yaklaşımı, pek çok sayıda borçluyu kısa bir zaman dilimi içerisinde ekonomiye yeniden kazandırmıştır.

Rakamlarla Güven Varlık Yönetim A.Ş.

Temel değerleri itibariyle güvenilirliği, iletişimde etkinliği, yenilikçiliği, profesyonelliği, işinde uzmanlığı ve uzlaşmacılığı kendine prensip edinmiş olan Güven Varlık Yönetim, kurulduğu zamandan bu yana etkileyici başarı rakamlarını da gözler önüne sermekten geri kalmamaktadır. Kurulduğu yıldan itibaren sektörünün daima lideri konumunda olan şirket, an itibariyle 330.000'den fazla müşteriyi ibra etmiş ve finansal özgürlüğe kavuşturmuş olmanın gururunu taşımaktadır. Bununla birlikte Hukuk Takip Sistem, (HTS), 2017 yılında Güven Varlık Yönetim markasına Altın Stevie Ödülü'nü layık görmüştür.

Güven Varlık Yönetim Hizmetleri & İletişim Bilgileri

Güven Varlık Yönetim, en temel varlık yönetimi hizmetlerini müşterilerine sunmayı amaçlamaktadır. Kuruluş ve faaliyet esasları tamamen BDDK tarafından belirlenen ve denetlenen şirket, başta bankalar olmak üzere finans sektöründe gecikmiş alacakları bulunan kurumlara bilanço temizleme ve borçlarını yeniden yapılandırma konusunda destek olmaktadır. 1 milyonu aşkın borçluya hizmet eden ve 400.000'e yakın borçluyu finansal özgürlüğe kavuşturan Güven Varlık Yönetim, alacak ve borç yönetimi konusunda tüm hizmetleri en kaliteli şekilde vermeyi amaçlamaktadır.
Güven Varlık Yönetim hizmetlerinden yararlanmak ve şirket ile iletişime geçmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir, size özel hazırlanmış iletişim formunu doldurarak firmanın sizinle temasa geçebilmesini sağlayabilirsiniz. Güven Varlık Yönetim A.Ş. ile ilgili tüm görüş, yorum, öneri ve şikayetleri ise bu sayfamız üzerinden incelemeniz mümkün.