Sarper sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 19:45

Gelbura.com aldığım ürünleri iptal etti. Ardından kendileri telefonda kaba konuştur. Git istediğin yere şikayet et dedi. Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğimi belirttim. Bunun üzerine Tüketici Hakem Heyeti kararını tanımayacaklarını söylediler ve ürünleri alabilirsen alırsın tarzında kaba cevaplar verdiler. Firmayı tavsiye edemiyorum.

08 Ekim 2023 12:23

Arkadaşlar Gelbura.com firması yani Macrosis Bilişim Teknolojileri İç ve Dış Ticaret a. Ş. Hak hukuk tanımıyor.

Kafalarına göre sipariş iptali yapıyorlar. Zaten üslupları çok kötü. Parayı aldık bizden çıktı zihniyetiyle ticaret yapmaktalar.

Kendilerini kanundan üstün görüyorlar. THH (Tüketici Hakem Heyeti) kararına uymuyorlar.

THH Kararını atınca git dava aç öyle al diyorlar.

Yıpratma amaçlı karşı dava açıyorlar.

Eklere mail kopyasını ve müşteriyi mahkemelerde aylarca süründürdükleri UYAP davalarını koyuyorum.

Avukat vs. Hukuk işlerinden anlayan yakınınız yoksa eğer bayağı bir uğraştırır sizi bu firma.

Bilginiz olsun.

240 TL alacaklıyken 4.600 TL borçlu çıktık. Müşterilere geri dava açıyorlar.

Yarın öbür gün bunlarla ters düşerseniz avukatlık masrafları için ek bütçe ayırın.

Siz değerli arkadaşlarımı bilgilendirmek için başıma gelen bu vahim olayı sizinle paylaştım.

profile profile
04 Ekim 2023 04:14 (Şikayetten 3 gün sonra)
Sarper
06 Ekim 2023 13:18
Gelbura.com Gelbura Firması Hak Hukuk Tanımıyor

Arkadaşlar bu firma daha önce donanımhaberde de ifşa oldu. Ben firmanın hukuk tanımadıklarını dile getirdikten sonra donanımhaberde de konuyu paylaştım ve firma tehdit eder şekilde cevaplar yazdı. Ben dahil çok insan rahatsız oldu. En son baktığımda ise mesajları sildirtmişler. Donanım Haber adminleri parayı sevdiği için mevzunun üzerini örttü. Aşağıdaki görsellerde THH kararıyla ürünleri almak için açmak zorunda kaldığım icra davasının UYAP görselini koyuyorum. Ardından müşteriyi yıpratmak için bana karşı icra davası açtılar. Yarın öbür gün malınızla ilgili problem çıkarsa mahkeme mahkeme yıllarca uğraşacağınızı baştan siz müşterilerine duyurmak durumundayım. Zaten o üslupla sen karşı cevap atma. İticiliğin söylediklerine yansıyor.

Sarper
08 Ekim 2023 01:11

240 TL alacaklıyken 4.600 TL borçlu çıktık. Ters düştüklerinde müşteriye geri dava açıp borçlu çıkartıyorlar yıpratmak için.

Ertaş sonucu yetersiz buldu

Ertaş
25 Mayıs 2024 02:04
Nalburdayim.com Ürün Gönderilmediği Halde Ücret İadesi Yapılmıyor
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
05 Nisan 12:34
Kumbaraavm.com'da Eksik Ürün Ve İletişim Sorunları: Müşteri Memnuniyetsizliği Artıyor
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
15 Ekim 2024 19:04