Serdıl sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 03:37

Türkiye şartlarında rahat oyun oynayabilmek için aylığı 244 TL olan Nvidia GeForce Now aboneliği aldım. Daha önceden de saçma internet alt yapıları, oyundan atmalar, yüksek hızlı internet olmasına rağmen paket kaybı gibi sebeplerden dolayı bırakmıştım. Kullanan bir arkadaşım sorun olmadığını söylemişti ama nafile. Evde 500 MB'lik bir internet olmasına rağmen istikrarsız bağlantı sıkıntısı ile sıralama maçlarındayken beni oyundan atmış, kaybetmeme sebep olmuş ve para verdiğim hizmet ile alay etmiştir. Bu sorunları çözememişler üstüne daha kötü hale getirmişler daha önceden 75 MB'lik internet kullanırken yaşardım ama 500'lük internetle bunu yaşayınca... Böyle saçma bir servis olamaz. Ya bu sorunları çözün ya da veremediğiniz hizmeti oyun parasına satıp insanların hakkına girmeyin!

22 Ocak 2024 09:02

Geforce Now yine şaşırtmıyor. İstikrarsız bağlantı sorunları hız kesmeden devam ediyor. Daha öncesinde de bu konuyla ilgili şikayette bulunduğumda bizimle ilgili bir problem değil internet sağlayıcınızla konuşun cevabını vermişlerdi. Resimlerde de görebileceğiniz üzere stabil verilerde rekabetçi bir FPS oyununu çamur gibi oynuyorum. Buyurun ekran görüntülerinden siz bakın. Sizlerin sisteminin verisi bile bir sorun göstermezken oyunu çamur gibi ve ortalama 25-40 FPS civarında oynuyorum. Aylığı 340 TL olmuş bir ürün için olmayan bir hizmet almaya çalışıyoruz. Sorunlarınız tamamen sizin cloud servisinizle ilgili. Gerekli ekiplerinize bildirip sorunun çözülmesini istiyorum.

Ek
Ek
14 Eylül 2023 07:45 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

14 Eylül 2023 11:23
Serdıl
Serdıl
14 Eylül 2023 22:47
Nvidia GeForce Now Aboneliği Bağlantı Sorunu

Merhaba Sayın geforce Now ekibi, Şikayetimi dikkatlice okumak yerine hazır cevap vermeniz beni üzdü açıkçası. Sizlerinde görebileceği üzere internet sağlayıcımla ilgili bir problem olmamaktadır. Buu tamamen sizin verdiğiniz hizmetin boktanlığıdır. Lütfen daha verimli bir hizmet sunun. Yapamıyorsanız 1 oyun parası kadar ücret almayın ve açıklamaya da oynayabilirseniz diye not düşün!

Mert sonuçtan memnun değil

16 Temmuz 2024 21:46
Geforce Now Ne Yapmaya Çalışıyor
Geforce Now Ne Yapmaya Çalışıyor
Domates sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 14:28
Geforce Now Powered By Game+ Bağlantı Sorunları Ve Performans Hayal Kırıklığı
Geforce Now Powered By Game+ Bağlantı Sorunları Ve Performans Hayal Kırıklığı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 08:36
GeForce NOW powered by GAME+ Premium Paket Hayal Kırıklığı
geforce-now-powered-by-game-premium-paket-hayal-kirikligi-2.pdf
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 13:40
Geforce Now İlgisizliği Ve Sorunları