04 Kasım 2023 18:51

Merhaba.
Hiç tavuk yemeyen arkadaşımı bile bu ürünle ikna etmiştim.
Çünkü Gedik Piliç dönerin içinden saf piliç Eti çıkıyordu.
File marketten bu hafta aldığım ürünlerin içinden deri vb. Parçalar çıkarken, (Ki zaten diğer ürünleri bırakma sebebimiz bu parçalardı) hem yanık hem de lezzette bir değişiklik farkı olduğunu gördüm. Sizi bu kadar memnuniyetle tavsiye ve tüketimde iken neden kalitenizden ödün verdiğinize çok çok şaşkınım açıkçası. Dilerim müşterilerinizin memnuniyeti-/sizliği dikkate ve ciddiye alınır ve bir an önce markanıza yakışır olan ürün içeriğine geri dönersiniz. Kazancınız hayırlı ve bol olsun.

06 Kasım 2023 13:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tüketicimiz ile iletişim kurulmuş ve süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Tüketicimize duyarlı bildiriminden dolayı teşekkür ederiz.

07 Kasım 2023 00:12

Gedik Piliç hemen geri dönüş sağladı. Geri bildirimimi değerlendireceklerini söylediler söylediler. Firma adına çok memnun bir müşteri olarak beklediğim özrü aldım. Şikayetimdeki parametreler ile ilgili üretim ve Tadım bilgileri hakkında bilgilendirildim. Bir banttan çıkan ürünlerin 25 günlük tüketim süreci olduğunu öğrendim. Bekleyeceğim artık. Yeni Gedik Piliç dönerlerimi artık 1 ay sonra tekrar aynı yerden alarak deneyip, tekrar yeni bir geri bildirim yapacağım. İlgili müşteri memnuniyetiniz için teşekkür ederim.

07 Kasım 2023 00:17

Şikayetimin sonucunu henüz bilmediğim için gerekli süreyi bekleyerek sonra tecrübemi paylaşıp değerlendirme yapacağım. Ne çok boş vaktiniz var. Nelerle uğraşıyorsunuz diye düşünenler olabilir. Ama aslında o kadar yok ki. Sadece bir müşteri olarak aldığım hizmette aynı standardı aramam gerektiğini ve üreticinin de bunu bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Teşekkür ederim

30 Eylül 2025 19:51
Gamze sonuçtan çok memnun

29 Ekim 2023 19:01
"Arayan yetkili Bayan ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum"
Gedik Piliç Yanık Tavuk Döner
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Gedik Marka Piliç Dönerde Pişmemiş Etle Karşılaşmak Güvenimi Sarstı

08 Eylül 2025 15:56
Gedik Marka Piliç Dönerde Pişmemiş Etle Karşılaşmak Güvenimi Sarstı
Osman sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 10:14