Onurcan
27 Şubat 2023 15:13

GB garage. Bu şirketten şeffaf kaplama hizmeti aldım ve hiçbir şekilde memnun kalmadım. Eksik kaplama yaptılar aynalar vs. Bu kişiler benden rızasız aracın reklamını yapmakta. Aracın üzerinde fabrika cam filmi varken tekrardan film çektiler. Arka camdaki stop lambasını sökmeye çalışırken kırmışlar. Kullandığı cam filmi boyalı csm filmlerinden her sene yazın renk değiştiren piyasa cam filmlerinden.
Biz sektörün Ferrari'siyiz -Lambo'suyuz diye konuşuyordu ama işinin hakkını vermeyen bir işletme. Sınıfta kalan bir işletme. 10/1

Elif
Elif

Tüketici Hakem Heyeti'ne ve faturasız işlem yapmadan dolayı maliyeye şikayetlerinizi rica ederim. Aynı şekilde benim aracımı da mahvettiler. 8 yıl garantisi olan ürüne 4.500 TL ücret istediler. Üstelik şikayet edeceğim dediğimde anneme küfür etti. Karşısında bir bayan var.

gb-garage-ayipli-is-2.jpg
Gb Garage
Gb Garage

Aracınızı kapladık kapladık doğru kaplamadan önce marşpiyerinizi vurmuştunuz kaporta boya ile düzelttik resimleri ekte ekledik Herhangi bir parçasının söklmemesini istediniz ve 1 günde yetişmesini talep ettiniz aracınızın hasarını onarıp kaplamasını yaptık poliüretan malzeme ile şubemize gelme tenezzül bile bulunmadınız

Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 20:10
GB Garage'da PPF Kabusu: Aracım Zarar Gördü, Faturasız İşlem Ve Kötü Muamele!
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2025 13:53
Araç Kaplama Hizmetinde Beklentilerin Karşılanmaması Ve Garanti Sorunu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

PPF Kaplama Sonrası Aracımda Hasar Oluştu, Zarar Karşılanmadı Ve Fatura Verilmedi

13 Aralık 2025 15:26