Olfa sonuçtan hiç memnun değil

Garantivisa (Instagram) Hesabı Hem Bizi Mağdur Etti Hem Para İadesi Yapmıyor

28 Mart 2024 03:03

Eylül ayı sonunda "Garanti Vize" Instagram sayfasının yayınladığı sponsorlu reklam üzerinden b*** adlı kişi ile iletişime geçtim o dönemde Türkiye’de ikamet eden Tunus uyruklu kardeşim için vize işlemleri için başvuru yapmak istediğimi belirttim. 11 Kasım 2023'de Instagram hesabının sahibi b*** beyin İstanbul Esenyurt’taki ofisine gidip ücretleri verdik ve işlemleri başlattık.
Vize işlemlerinde vıp hizmet almak için ödeme yaptık ama yerine bize standart hizmet verilmiş. Firma sahibi yanlış yönlendirmelerde bulundu ve kardeşimin ikamet bitiş tarihi göz önüne alınmadan işlemi başlattı (vize başvurusu ikamet bitiş tarihinden en az 3 ay olmalı). Tüm çıkarttığı evraklarda kardeşimin ismi yanlış yazılmıştı. Dört sayfadan oluşan başvuru formunun sadece bir sayfasını tarafımıza gönderdi. Hiçbir şekilde bizimle o süreçte doğru düzgün iletişime geçmedi ve açıklama yapmadı. Tüm evraklarımızı randevumuza bir gün kala gönderdi. Özellikle başvuru formunun eksik olması ve ismin yanlış yazılmasından dolayı İdata dosyayı teslim almak istemedi. Ve biz yanlış yapılan tüm bilgileri İdata vize evrak ve dosyayı teslim ettiğimiz gün öğrendik.
Ücret iadesi istememize rağmen kaç aydır bizi oyalıyor. Verdiğimiz paranın hizmetini alamadığımız için para iadesini talep ediyoruz. Sonuç alınmazsa hukuki süreç başlatılacaktır.

20 Nisan 2025 00:37
Vize Başvuru Merkezi İle Yaşadığım Sorunlar
Bihter sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Vize Hizmetleri Pişmanlıktır

09 Ekim 2024 13:30

Flydubaitravel.com Ve Alba Group Paramıza Kondular

14 Eylül 2024 08:04
Okan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 20:52
Opiskellaneste Vize Mağduriyet Çalışma Vizesi