Gamze Yakar Dikiş Hatası Ve Şal Renginin Uyumsuzluğu

Gamze Yakar Dikiş Hatası Ve Şal Renginin Uyumsuzluğu
16 Mart 2024 19:13

Sipariş oluşturduğumda ürünün 1 hafta içinde teslim edileceği belirtildi; ancak söylenen tarihten 15 gün sonra, giymeyi planladığım özel gün tarihinden bir gün önce ulaştı. Üründe açıkça görülen bir dikiş hatası vardı ve ayrıca gönderilen şalın rengi elbise ile hiç uyuşmuyordu. Sipariş oluştururken ek olarak 350 TL şal ücreti seçeneği mevcuttu. Elbette siparişi verip vermemek bizim kararımız; ancak abiye elbise ile satılan şalın, elbisenin kumaşından özel olarak dikilmiş olması beklenir. Gönderilen şal ise, sokakta satılan sıradan bir şal idi ve bu durum sipariş sırasında belirtilmemişti. Durumu yetkili bir hanımefendiye ilettiğimde, dikiş hatası olan yeri fotoğraflamamı istemek yerine, profesyonelliğe yakışmayan bir tutumla kendi ürününü övmeye başladı ve herhangi bir hatası olmadığını iddia etti. Bu durum özel günümü olumsuz etkiledi ama yine de hanımefendiye elbisesiyle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Umarım başka müşterilerin başına benzer bir durum gelmez. Abiye elbiselerde iade olmadığını biliyorum; ancak beklediğim anlayış ve hassasiyeti göremedim ve 'yapabileceğiniz hiçbir şey yok' yanıtını aldım. Kendisi hakkını helal etmiş, benim durumum ise meçhul.

Pink Purple Butik İade İçin Oyalayıp Duruyor

01 Ekim 2024 14:49
Serap sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 01:28

02 Kasım 2024 15:16
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan Turhan Couture Düğün Gününde Gelinliğin Sorun Çıkarması Üzerine Bir İnceleme

28 Ekim 2023 12:33
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 17:44