Tarik sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2024 11:57
Tarik'in Teşekkür Mesajı
“Gamelu ailesine içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum! Ayakkabımın teslimatı beklediğimden çok daha uzun sürdü ve açıkçası bu süreç beni oldukça yordu. Hatta, bu bekleyiş sırasında Türk markalarına olan güvenimin azalmaya başladığını fark ettim. Ancak Gamelu gösterdiği anlayış, nezaket ve çözüm odaklı yaklaşımları sayesinde bu hissim tamamen değişti. Bana ulaştıklarında istediğim ayakkabıyı seçmem için hızlıca yardımcı oldular ve seçtiğim ayakkabıyı büyük bir özenle kargolayıp kısa sürede elime ulaştırdılar. Evet, uzun bir bekleyiş yaşadım, ama bu süreçte müşterilerine verdikleri değeri hissettirmeleri beni çok mutlu etti. Bu noktada tek bir dileğim var: Umarım bundan sonra müşterilerine çok daha hızlı dönüş yapmaya özen gösterirler. Bu, hem Gamelu ailesine duyulan güveni artıracak hem de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaracaktır. Gamelu, müşteri memnuniyetine olan bu duyarlı ve çözüm odaklı yaklaşımları için tekrar teşekkür ederim. Tüm yorgunluğuma rağmen bu güzel hizmetleriyle gönlümü kazanmayı başardılar. Harikasınız, Gamelu!”

Sayın Yetkili,

Uzun yıllardır E**** mağazasından spor ayakkabılarımı satın alıyorum ve bu alışverişlerimden her zaman memnun kaldım. Bu kez ise yerli üretimi desteklemek amacıyla gururla Gamelu marka bir spor ayakkabısı aldım. Tasarımı, yabancı markaların ürünleriyle yarışacak düzeydeydi ve bu beni oldukça sevindirdi.

Ancak maalesef, aldığım ayakkabı henüz 3 ay bile giymeden ön kısmından tabanı kırıldı ve dikişleri attı. Bu durum, şimdiye kadar hiçbir ayakkabımda karşılaşmadığım bir problem ve oldukça hayal kırıklığı yarattı. Ayakkabının tabanının bu şekilde kırılması normal şartlarda beklenmedik bir durumdur ve açıkçası bir kullanıcı olarak bunun nasıl mümkün olabileceğini anlamakta zorlanıyorum.

Bu nedenle ürünü iade etmek için E**** mağazasına götürdüm. Ancak, beklediğim gibi bir çözüm sağlanamadı ve firmadan red cevabı aldım. Ürününüzün arkasında durmamanız beni derinden üzdü. Türk malına olan güvenim bu olay nedeniyle sarsıldı ve yerli üretim ürünlerinize olan inancım zedelendi.

6000-7000 TL aralığında bir ürün satarken, tıpkı yabancı markalar gibi ürününüzün arkasında durmanızı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmanızı beklerdim. Sizden ricam, bu konuda tekrar bir değerlendirme yapmanız ve mağduriyetimi gidermenizdir. Aksi halde, bu olumsuz deneyim nedeniyle bir daha yerli markalara yönelme konusunda ciddi tereddütler yaşayacağım.

İlginiz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, sorunun en kısa sürede çözüme kavuşmasını temenni ederim.

Saygılarımla,

Tarık K*******
0532********82
t************@gmail.com

30 Temmuz 2024 13:35

Tarafıma iletmiş olduğunuz, gamus beyaz yeşil 43 model ayakkabımın iade talebine ilişkin yazınızı aldım ve inceledim. Ürünün kullanım talimatlarına uygun olarak kullanıldığını ve buna rağmen deformasyon yaşandığını belirtmek isterim.

Ayakkabının taban kısmında yaşanan kırılma, ürünün kullanım kılavuzunda belirtilen şekilde ve özenle kullanılmış olmasına rağmen gerçekleşmiştir. Dolayısıyla, bu tür bir deformasyonun tüketici kaynaklı olmadığını ve ürün malzemesinin yeterince kaliteli olmamasından kaynaklandığını düşünmekteyim.

Ayakkabının kullanım talimatlarına aykırı bir kullanım durumu söz konusu değildir. Ayakkabıyı inşaat alanı veya benzeri ağır şartlarda kullanmadım. Ürünün bağcıklarının çözülmeden giyilip çıkarılması ya da başka bir uygunsuz kullanım örneği verilmemiştir. Bu nedenle, fabrikadan kaynaklanan bir malzeme veya üretim hatası olarak değerlendirilmeli ve gerekli iade sürecinin başlatılması gerekmektedir.

6502 sayılı yasa gereğince, tarafıma gönderilen ürünün ayıplı olduğunu ve tüketici olarak bu ayıbın düzeltilmesi için yasal hakkımın saklı olduğunu belirtmek isterim. Ürün malzemesinin kaliteli olması durumunda, tabanın bu şekilde kırılması mümkün değildir. Bu sebeple, ürünün iadesini ve tarafıma yeni bir ürün gönderilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Not: 3. Mailimde Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım. Dikkatinize.

Saygılarımla, Tarık K***

11 Kasım 2024 14:06 (Şikayetten 3 ay sonra)
18 Kasım 2024 16:37
Gamelu Marka Spor Ayakkabı Hakkında Şikayetim

Gamuli ailesine içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum! Ayakkabımın teslimatı beklediğimden çok daha uzun sürdü ve açıkçası bu süreç beni oldukça yordu. Hatta, bu bekleyiş sırasında Türk markalarına olan güvenimin azalmaya başladığını fark ettim. Ancak Gamuli’nin gösterdiği anlayış, nezaket ve çözüm odaklı yaklaşımları sayesinde bu hissim tamamen değişti. Bana ulaştıklarında istediğim ayakkabıyı seçmem için hızlıca yardımcı oldular ve seçtiğim ayakkabıyı büyük bir özenle kargolayıp kısa sürede elime ulaştırdılar. Evet, uzun bir bekleyiş yaşadım, ama bu süreçte müşterilerine verdikleri değeri hissettirmeleri beni çok mutlu etti. Bu noktada tek bir dileğim var: Umarım bundan sonra müşterilerine çok daha hızlı dönüş yapmaya özen gösterirler. Bu, hem Gamuli ailesine duyulan güveni artıracak hem de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaracaktır. Gamuli’ye, müşteri memnuniyetine olan bu duyarlı ve çözüm odaklı yaklaşımları için tekrar teşekkür ederim. Tüm yorgunluğuma rağmen bu güzel hizmetleriyle gönlümü kazanmayı başardılar. Harikasınız, Gamuli!

18 Kasım 2024 16:40

Tarık sonuçtan çok memnun

Tarık
03 Ocak 2024 02:17
"Özellikle ilgi ve alakasından dolayı arayan temsilciye çok teşekkür ederim kibarlık incelik müşteri memnuniyetini düşünen mükemmel bir kişilik."
Mustafa sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2024 18:18
"İlk incelemede kullanıcı hatası denilip şikayetimiz sonrası 2. Kez incelenmek üzere ayakkabının tekrar gönderilmesinden sonra ücret iadesi yapılması pek manidar geldi ama yine de ücret iadesi ile memnun kaldım diyebilirim. Teşekkürler..."
Lacoste Ayıplı Mal Gönderimi
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
20 Eylül 2023 19:11
Eren Perakende Lacoste Ayakkabı Dikiş Hatası
Eren Perakende Lacoste Ayakkabı Dikiş Hatası
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 12:18

Gamelu Ayakkabı Firmasıyla Tekrarlayan Sorun Ve İletişim Eksikliği