Merta sonuçtan hiç memnun değil

Billing.gameforge.com Hesap Kapatması

23 Ekim 2023 19:08

Emerald Alesta abonelik ücreti olan 59 TL'yi otomatik ödemeden çıkartmak için başvurdum ve sonrasında şüpheli çalıntı kart iddiasıyla hesabım süresiz olarak kapatıldı. Konuyla alakalı Ticket attım geri dönüşlerinde bankanızdan yapılan işlemle alakalı olarak kartınızın size ait olduğunu ve harcamayı sizin yaptığınızı belirten belgelerin alınması halinde durumu düzelteceklerini söylediler. Bu belgeleri aldım Ticket yoluyla kendilerine ilettim ayrıca bankam Gameforge'ye durumu anlatan bir mail gönderdi lakin hâlâ ısrarla kabul etmiyorlar. 59 TL yi otomatik ödemeden çıkartayım derken hesabım süresiz banlandı hesabım şampiyon 4 level sura şimdiye kadar kaç bin tl lik EP aldım hatırlamıyorum bile 59 TL yi iptal ettirdim diye çalıntı kart harcaması bildiriminde bulunmuşlar durumun acil olarak düzeltilmesini rica ediyorum yoksa gerekli makamlara başvurularımı yapacağım ve hukuksal süreçleri başlatacağım.

Arif

Hocam selamlar, aynı dert benimde başımda var bir çözüm üretebildin mi? Dilersen bana Instagram, *********** adresinden ulaşabilirsin.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Hesap Askıya Alınması Ve Destek Eksikliği

28 Ağustos 21:51
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Erişim Engeli Ve Yanlış Anlaşılma

10 Ocak 18:44