Fxpro Yatırım Sonrası Hesabım Engellendi, Ödemem Görünmesine Rağmen Erişemiyorum

Maripossa
24 Haziran 2025 04:33

Hesabıma yatırım yaptım ancak 'Yatırımınız gerçekleşmedi' uyarısı alıyorum. Çıkış yaptıktan sonra ise bu kez 'Hesabınız engellendi' mesajı ile karşılaşıyorum ve artık hesabıma giriş yapamıyorum. Banka hesabımdan ödeme yapıldığı görünüyor, dekontum da mevcut. Şu anda hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum. Acil bir çözüm bulunmasını istiyorum.

profile profile

Yiğit
05 Nisan 2024 21:15
Deniz sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Deniz
04 Temmuz 2025 12:44
"Sorun halloldu ama hiç sorun olmasa daha iyi olur teşekkürler"
Buket sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

17 Ekim 2024 12:24
"Kredi kartı işlemlerimde birkaç kez sorun yaşadım, ancak finans ekibi duruma hızla müdahale etti ve sorunu çözdüler. Geri dönüş hızlarından memnunum. Teşekkür ederim"
Nil sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

02 Ağustos 2024 16:32
"Teşekkürler"
Ada sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

25 Temmuz 2025 13:54
"Müşteri hizmetlerine yazınca sorunu çözdüler direkt. Bir sıkıntı oldu ama yine de güvenimi boşa çıkarmadılar. Ama yine de daha şu sistemleri geliştirseniz daha iyi olacak."