Fuzul Ev Teslimat Tarihi Uzatmaları

23 Ekim 2023 19:17

2020'de öneri ile başvuru yaptık. O tarihte kampanya var deyip komisyon tutarını taksiden bağladık komisyon tutarını bitirip ikinci yükseltmemizi yaptık. Onu da bitirdik 3 yükseltmemizi yaptık 3 yükseltmemizin komisyonunu bitirdik 2 ay sonra da bize mesaj geldi. Sayın talihlimiz kuranız açıklanmıştır diye Şimdi ise. Mart 2025 deniliyor. Hiçbir şekilde bize komisyon tutarını taksitlendirirseniz eğer o kadar geç alamazsanız denilmedi şimdi ben 600.000 TL ile 2025 Mart ayında ev alamazsam ne önemi var Fuzul Ev demek hüsran demek hiçbir şekilde tavsiye etmeyeceğim fuzulev demek hüsran demek hiçbir şekilde uzak duru. Benim sorunum giderilene kadar bütün sitelere kötü yorum yapmaya devam edeceğim

23 Ekim 2023 19:10

Fuzul evde teslimat tarihini uzattılar İlk girişte eksik bilgi veriyorlar sizi çekmek için sonra da bir şekilde müşteri temsilcileri değişiyor onları eksik bilgi vermiş diyorlar en kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini istiyorum hiçbir şekilde tavsiye etmeyeceğim

24 Ekim 2023 09:05 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Konu hakkında tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Fuzulev Müşteri İlişkileri Birimi

Fuzul Evde Temsilci Hatası Ve Ödeme Artışı Mağduriyeti

01 Kasım 2025 14:00