Funbox Bowling Tarafından Mağdur Edildim!

10 Ağustos 2024 15:53

Markantalya en üst katındaki Funbox isimli oyun alanına oğlum 30 dakikası 100 TL'ye girdi. Süre uzatması için zamanı dolmadan işlem yapmalısınız denildi. Çocuğumun 1 dakikası kala çıkartmaya çalıştım çıkmadı diye süre uzatmak için 100 TL ödedim ama dakikası doldu diye kapıya getirildi bu sefer de oğlum çıkmak istedi. Sistemden iade yapmadıkları gibi hakkımızı başkasına devretmeyi de kabul etmediler. Kimse yararlanamıyorum yazık değil mi dediğimde de siz yararlanabiliyorsunuz dediler tabii ki ödediğim için dedim. Diğerlerinin yararlanması da mümkün değilmiş o kişilerin girilmesi gerekiyormuş ama yazık 100 TL'miz gitti ve Markantalya'da bu tarz olaylara rastlıyoruz maalesef.

09 Ağustos 2024 01:51

Antalya'da bulunan Markantalya alışveriş merkezinin üst katındaki fun box oyun alanında 30 dakika sı 100 TL'ye hizmet satın aldım. Son 5 dakika kala uyarıldım ve çocuğuma söyledim çıkmak istemedi. Süre uzattığım sırası çalışanlardan birisi zaman dolduğu için çocuğumu kapıya getirdi. Bu kez de ödeme yaptığım halde çocuğum girmedi. Aynı dakika içinde oldu be iade yapıldı ne de bu hakkımızı başka birinin kullanmasına izin verildi. 100 TL heba oldu. Çok yanlış bulduğum bir sistem sonuçta burada bulunanlar çocuk ne zaman kavramları var ne de fiyattan anlıyorlar. Anlayışlı bir politika benimsenmesi gerekiyor.

Aynur sonuçtan çok memnun

Funbox Bowling Markantalya Funbox Şikayet

05 Eylül 2024 02:40
"Funbox müşteri yetkilisi B*** bey aradı olayı nezaketle benden dinlemek istedi şikayetimin üstüne ve yanlış anlaşılmadan ötürü mahcubiyetlerini güzelce dile getirdi tekrar davet edildim güzel ve güler yüzle ilgilenildi e*** hanım oğlumla bizzat oynayıp ilgilendi, çocuğumun aklında güzel yer edindiğiniz için bende buradan teşekkürlerimi iletiyorum."

16 Ekim 2023 22:48

28 Temmuz 2024 21:05
Demet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 13:12
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Alanında İlgisizlik Çocukları Mutsuz Etti

14 Mayıs 19:41