Aynur sonuçtan çok memnun

Funbox Bowling Markantalya Funbox Şikayet

05 Eylül 2024 02:40
Aynur'un Teşekkür Mesajı
“Funbox müşteri yetkilisi B*** bey aradı olayı nezaketle benden dinlemek istedi şikayetimin üstüne ve yanlış anlaşılmadan ötürü mahcubiyetlerini güzelce dile getirdi tekrar davet edildim güzel ve güler yüzle ilgilenildi e*** hanım oğlumla bizzat oynayıp ilgilendi, çocuğumun aklında güzel yer edindiğiniz için bende buradan teşekkürlerimi iletiyorum.”

MarkAntalya 4 Eylül saat 19.41
Funbox oyun alanına 30 dakika için ücret ödedim. Daha sonrasında süre dolmak üzere deyip aradılar. Önemli değil, fazla yazılan süreyi öderim dedim. Kasaya ek olarak 60 TL yükleme için yönlendirildim ve kartı okuttum. Otururken sadece kart doldurma sırasında bana 2. kez 30 lira daha üstüne eklenmiş dediler. Tekrar yükleme yaptırdılar. Başta söylense fazladan doldurulur, kart zaten kasada işlem sırasında tekrar bedel ödetmek normal dışı sistem diyorum buna, ben başka bir şey bulamıyorum. Bana 60 TL ücret ek ödenecek deyip karta yükleme yapılırken o esnada nasıl üstüne 30 lira daha eklenir çünkü her 4 dakika için diyor ama kasa ve oyun alanı iki adım ve 4 dakika geçmedi, 2 dakika max süreydi. Ebeveyn olarak çocuğumu almaya geldim ve ayrıca ücretin tamamını almadan da çocuğumu bırakmadılar. Kapıda bir çalışan çocuğumu tutup kapıdan çıkmasını engelliyordu ve müşteri temsilcisi ile muhatap olmak istedim. Oradaki beyefendi, buranın bir yetkilisi kendisinin olduğunu belirtti ve şirketin telefon numarasının olmadığını söyledi. Üslup dalga geçer tarzdaydı.

Aynur
16 Eylül 2024 00:25

Funbox Bowling Tarafından Mağdur Edildim!

10 Ağustos 2024 15:53
Demet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 13:12

30 Ekim 2023 16:50
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Alanında İlgisizlik Çocukları Mutsuz Etti

14 Mayıs 19:41