Emel sonuçtan hiç memnun değil

Full Tatil Haksız Yere Para Aldı

05 Eylül 2023 15:13

Full tatil turizm şirketi diye bir yerden tatil satin aldık. Telefondaki e*** hanım bizimle ilgilendi. Tatili bize satana kadar binbir çeşit yalan. Havuz manzaralı oda ister misiniz isterseniz fiyat bu deyip, bize satışı yaptı. Sonrasında iptal etmek isterseniz paranızı kesintisiz almak için iptal güvence bedeli istedi. Bizden bizde ödedik, ama meğer o güvence bedeli,3 gün öncesine kadar geçerliymiş. Biz ise 2 gün kala tatili aldığımız için güvence bedelinin geçersiz olacağı söylemedi. Yani bizden haksiz yere para aldılar.

Otele gittiğimiz ise hiç de anlatıldığı gibi resimlerdeki gibi bir yer olmadığını gördük. Otelin adi ise anjelig otel Alanya. Kötü bir yer. Tur şirketi yüzünde yalanları yüzünden kalmak zorunda kaldık. Ama kendilerine dava açacağım.

05 Eylül 2023 15:34 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili detaylı bilgi paylaşımı için 0242 565 19 00 numaradan yetkililerimiz ile görüşmenizi rica ederiz.

Emel
Emel
05 Eylül 2023 15:49

Sizlerle telefonda değil mahkemede görüşeceğiz artık birkaç müşteri temsilciniz dışında hepsi saygısız

16 Temmuz 2023 11:20

16 Temmuz 2023 10:53
Ram sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2023 09:25
"Sayin Elif hanim ilgi ve alakanız için Teşekkürlerimi sunarım. Sağlıklı günler dilerim."

10 Eylül 2024 13:59
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 13:30